PodržimoNaše

Crno Jaje i Smart travel Vas pozivaju da dočekate Novu Godinu u mističnoj Veneciji! 31.12.'16.-01.01.'17. uz smještaj u hotelu 3* i sa prijevozom za samo 599 kn! Polazak iz Zagreba, Karlovca i Rijeke!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neznate kamo na doček? Crno Jaje i Smart travel Vas pozivaju da dočekate Novu Godinu u neponovljivoj Veneciji! Garantirano lud i nezaboravan provod!!! Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 08.00 sati, polazak prema Veneciji u 08.15 sati!

Ponuda uključuje: Smart travel - Dočekajte Novu Godinu u mističnoj Veneciji - hotel 3* sa prijevozom za samo 599 kn!

PROGRAM PUTOVANJA:


1. dan: ZAGREB/KARLOVAC/RIJEKA - VENECIJA

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 08.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Veneciji u 08.15 sati. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do VENECIJE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Odlazak prema hotelu i prijava. Kraći predah te odlazak na pristanište PUNTA SABBIONI, gdje ćemo se ukrcati u turistički brodić (VAPORETTO), koji će nas odvesti u Veneciju, točnije do TRGA SV. MARKA. Po iskrcaju sa vaporetta, očekuje nas šetnja uz pratitelja: KANAL GIUDECCA -  RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA -  DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Nakon zajedničke šetnje i uživanja u ljepotama Venecije, slijedi slobodno vrijeme za osobne programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te odlazak prema Trgu svetog Marka, na kojem se već tradicionalno organizira ulazak u Novu godinu! Početak programa je predviđen u 21.00h, a na velikoj pozornici će se izmjeniti veliki broj umjetnika i pjevača koji će zabavljate desetke tisuća ljudi i uvesti ih u Novu godinu! Doček Nove godine u Veneciji je poznat po nazivu ‘’Festa con il bacio’’ ili ‘’Zabava sa poljupcem’’: točno u ponoći očekuje se istovremeni poljubac svih prisutnih, uz zvukove tradicionalne venecijanske glazbe i pod svijetlima vatrometnog spektakla koji će Vas oduševiti! Ovim istovremenim, dugačkim poljupcem želi se poslati poruka mira i ljubavi, na samom početku Nove godine!  Doček Nove godine u Veneciji je jedan od najpoznatijih događaja u gradu, koji je intezivno doživljen od stanovnika i mnogo očekivan od tisuća turista koji žele prisustvovati ovom izuzetnom spektaklu. Novogodišnji Vatromet Veneciji daruje jedinstveni doživljaj, stvarajući prekrasnu atmosferu od tisuću boja koja čini ovaj grad još čarobnijim... Odlazak vaporettom do pristaništa Punta Sabbioni i odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan: OTOCI LAGUNE – RIJEKA/KARLOVAC/ZAGREB

Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak prema pristaništu PUNTA SABBIONI, gdje ćemo se ukrcati u turistički brodić (VAPORETTO), te započeti sa obilaskom i razgledom otoka lagune. Prvo odredište je TORCELLO, najstariji naseljeni otok lagune, te nekoć najgušće naseljeni otok. Na otoku se nalazi katedrala Santa Maria Assunta unutar koje se nalaze vrijedne bizantske freske, crkva Santa Fosca, a putem do katedrale se nalazi i most "Ponte del diavolo" uz kojeg se veže legenda da se na mostu jedan par poljubio i poslije toga misteriozno nestao... Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm otoka bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na Torcellu proveo izvjesno vrijeme 1948. godine, te napisao dobar dio svog romana "Preko rijeke i u šumu". Nakon zajedničke šetnje i razgleda otoka, slijedi slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe i plovidba do otoka MURANO, koji je svjetski poznat zahvaljujući izradi staklenih predmeta. Ukrcaj u vaporetto i odlazak prema BURANU, otoku koji je najpoznatiji po čipkarstvu i svojim šareno obojenim kućama koje su izgrađene kako bi ribari u olujama lakše mogli prepoznati svoje domove. Ovaj slikoviti otok je prema mnogima ljepši od Veneciji, a zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, pruža savršen užitak! Trgovine prepune kreativnih modnih detalja nikog ne ostavljaju ravnodušnim - čipkaste lepeze, romantični suncobrani,... Oduševiti ćete se! Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, odlazak vaporettom do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. Vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, noćenje u hotelu 3* u okolici Venecije na bazi noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije i prodaje


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, boravišnu pristojbu, putno osiguranje

OBAVEZNA NADOPLATA:

- vaporetto na relaciji Punta Sabbione – Venecija – Punta Sabbione (novogodišnja noć): 18,00 €

- vaporetto na relaciji Punta Sabbione – Murano – Burano – Torcello – Punta Sabbione: 21,00 €

- boravišna pristojba 1,00 €