Jeste li za odličan provod? ALL INCLUSIVE doček Nove Godine uz tamburaški sastav "Zlatni zvuci" u restoranu Tri Šešira u blizini Arena centra u Zagrebu već od 349 kuna!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proslavite odlazak stare i doček nove godine u Restoranu Tri Šešira u blizini Arena centra jer Vas očekuje najluđa noć, baš onakva kakva treba biti! Najbolji tulum uz tamburaše i all inclusive ponudu - neograničenu konzumaciju hrane i pića!

Puno je organiziranih dočeka Nove godine u Zagrebu, ali rijetko tko Vam kaže baš sve informacije, pa se onda razočarate i ne uđete na pravi način u Novu godinu, a tada je već kasno... Zato proučite dobro njihovu ponudu, mi ćemo do u detalj sve napisati, dobro ćete znati što očekujete. Nadamo se da ćete im se pridružiti i da ćete zajedno u veselju provesti ovu posebnu noć!



Za Vas pripremaju ALL INCLUSIVE ponudu (neograničenu konzumaciju hrane i pića) :

POČETAK proslave je u 21:00h
- Ispred restorana za Vas je osiguran veliki parking
- besplatna garderoba

ŠVEDSKI STOL sa raznovrsnom i bogatom ponudom
- švedski stol se nadopunjuje cijelu večer,a planirana su tri ''veća'' punjenja švedskog stola (u 21:30h, u 23:30h i 00:45h)

NA ŠVEDSKOM STOLU ĆE SE NALAZITI: 
- tradicionalni božični kolači + raffaelo kolačići
- pileći zagrebački file, pileći bečki file
- pileći medaljoni u umaku od gljiva
- svinjski kotleti u umaku, svinjsko carsko meso
- roštilj, gurmanske pljeskavice i ćevapčići
- pekarski krumpir, riža
- tjestenina sa šunkom
- dvije vrste salate
- dvije vrste kruha

NAKON PONOĆI NA ŠVEDSKI STOL DOLAZE:
- slavonski odojak
- lička janjetina


TIJEKOM CIJELE VEČERI ŠVEDSKI STOL SE NADOPUNJUJE I MOŽETE KONZUMIRATI HRANE KOLIKO HOĆETE.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija na broj mobitela: 092 344 0721

Mjesta za stolovima moraju se OBAVEZNO rezervirati putem mobitela.


Također tijekom cijele večeri od 21:00h pa dok svi skupa od slavlja ne padnemo s nogu možete neograničeno konzumirati sljedeća pića:
- Piće dobrodošlice
- SOKOVI (Coca Cola, Fanta, Sprite, voćni negazirani sokovi)
- MINERALNA VODA 
- VINO (BIJELO - Iločka graševina TRS, CRNO Iločki podrumi)
- PIVO (Ožujsko, Karlovačko, Staropramen, Tomislav (crno))
- Slavonska rakija 
- Šampanjac u ponoć
- za ostala žestoka pića pročitajte napomenu na kraju*

TIJEKOM CIJELE VEČERI VAS ZABAVLJAJU TAMBURAŠI!


Tamburaški sastav "Zlatni zvuci" uz podršku DJ-a u pauzama. Tamburaški sastav Zlatni Zvuci već postoji nekoliko godina i imaju jako širok reprtoar pjesama, a na proslavi Nove godine će dobiti pojačanje u jednom od naših najboljih harmonikaša. Zajedno će sigurno zapaliti atmosferu do krajnjih granica. Širina repertoara će Vas sigurno iznenaditi, pa osim slavonskih hitova možete očekivati i moderne ritmove naših najpopularnijih pjesama. Uz naše hitove možete očekivati i narodne standarde koji ne mogu zaobići nijednu dobru zabavu. Ono što tamburaši ne budu mogli odsvirati nadoknaditi će u njihovim pauzama DJ -. tako da će svi biti zadovoljni. Tamburaši sviraju do 4:00h a nakon njih one najizdržljivije zabavlja dalje DJ.

KAKO DO NAS?

Sada nam je još ostalo da Vam objasnimo kako doći do nas. Restoran Tri šešira se nalazi na Karlovačkoj cesti. Restoran je udaljen oko 2 km od Arena shoping centra. Može se doći od Arena centra Karlovačkom cestom ili od Rotora se vozite Jadranskom avenijom do petlje Lučko i tu se skinete na Karlovačku cestu. Također Karlovačkom cestom do restorana Tri šešira vozi i javni prijevoz (s okretišta Savski most voze autobusi linije broj 112, 132, 164, 165 i 168). Također sa bilo kojim taxi prijevoznikom od Savskog mosta karta za taksi je oko 40 kuna.

POSEBNE NAPOMENE:
- pušenje dozvoljeno u cijelom lokalu
- broj karata strogo ograničen na 300
*Znamo da ima puno Vas koji volite žestoka pića, a budući da nije u redu da svi ne budu zadovoljni - za vas imamo posebnu ponudu: TIJEKOM CIJELE VEČERI MOŽETE BOCE ŽESTOKOG PIĆA KUPITI PO NABAVNOJ CIJENI (točno ćemo navesti cijene da ne bude zabune) - Ballantines 0,7 - 100,00 kn - Jagermaister 0,7 - 100,00 kn - Jonnie Walker 0,7 - 100,00 kn - Jack Daniel's 0,5 - 100,00 kn - Vodka Smirnoff 0,7 - 100,00 kn - Tequilla 1l - 100,00 kn - Chivas 0,7 - 200,00 kn - Moet 0,75 - 400,00 kn - Red Bull - 10,00 kn po potrebi može se naručiti uz prethodni dogovor i neko drugo piće po nabavnoj cijeni.