Crno Jaje i Tv prodaja Vam donosi neponovljivu ponudu!!! Očišćeni podovi bez kemikalija dok sjedite u fotelji uz Pro Clean Bot za samo 89 kn! Kupon vrijedi do 14.01.2017.!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Napokon je na hrvatsko tržište stigao revolucionaran izum kada su sredstva za čišćenje podova u pitanju! Zahvaljujući nevjerojatnom rezultatu pri čišćenju podova i pomoći u kućanstvu, ovo sredstvo je za kratko vrijeme postalo apsolutni hit u svijetu!

Ponuda uključuje: Tv prodaja - Pro Clean Bot –  očišćeni podovi bez kemikalija za samo 89 kn!


Cijena uključuje: 1 x čistač podova koji će Vas zamijeniti u ovom zamornom poslu, 40x krpica za čišćenje

Pro Clean Bot – Bez kemikalija očišćeni podovi dok sjedite u fotelji


Riješite se prljavštine s podova!

Očistite teško pristupačna mjesta!

Uštedite vrijeme i olakšajte kućanske poslove!

Bez saginjanja i bolova u leđima!


Napokon je na hrvatsko tržište stigao revolucionaran izum kada su sredstva za čišćenje podova u pitanju. Zahvaljujući nevjerojatnom rezultatu pri čišćenju podova i pomoći u kućanstvu, ovo sredstvo je za kratko vrijeme postalo apsolutni hit u svijetu!


Riječ je o Pro Clean Botu, fantastičnom proizvodu koji na principu vakuuma čisti sve podne površine. Pro Clean Bot je namijenjen svima koji žele čiste podove bez saginjanja i bolova u leđima.

Očistite sve podne površine, teško pristupačna mjesta, uza zidove i u kutovima, ispod kreveta, sofa, stolova i stolica. Imajte besprijekorne podove bez ustajanja iz fotelje.  

Ne morate kupovati razne kemikalije za čišćenje podova i bacati hrpu novca na usisivače i druge čistače podova. Perfektno očišćen pod možete postići iz udobnosti vaše fotelje. I to vrlo brzo – zahvaljujući Pro Clean Botu!

Zaboravite na prašinu, mrvice, dlake i ostale nečistoće i prljavštinu na vašim podovima! Priuštite si čist dom bez alergena!