Advent u Padovi! Garantiranjo putovanje sa agencijom Molnar Travel 17.12.2016. uz prijevoz turističkim autobusom iz Zagreba, razgledavanje prema programu, sve za 260 kuna/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezervirajte si datum 17.12.2016. za prekrasno adventsko putovanje u Italiju u Padovu!

Ponuda uključuje: prijevoz modernim i visokoturističkim autobusom Molnar Travel d.o.o. do Padove i povratak u Zagreb, za jednu osobu, turističkog pratitelja, razgledavanja prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.


Polazak autobusa u 05:00 h s Autobusnog kolodvora Zagreb peroni 502 - 506, iz Karlovca s benzinske postaje Petrol u 05:40 h (prethodna najava agenciji), te iz Rijeke u 07:30 h sa sjevernog odmorišta "Vrata Jadrana" (prethodna najava agenciji). 

 

PLAN PUTA

Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Padovu, antički grad bogate povijesti i pitoreskne sadašnjosti slijedi šetnja i upoznavanje najvažnijih znamenitosti u gradu: SVETIŠTE SV. LEOPOLDA MANDIĆA, 
PRATO DELLA VALLE, 
BAZILIKA SV. ANTUNA, 
PIAZZA ERBE, 
CAPPELLA DEGLI SCROVEGNI, 
L UNIVERSITA, 
PALLAZZO DELLA REGIONE. 

Mogućnost sudjelovanja na sv. misi. Slobodno vrijeme za posjet tradicionalnom predbožićnom sajmu, uživanje u zimskim specijalitetima i običajima sjeverne Italije. Također predlažemo posjet Giottovom muzeju ili kratki predah uz kavu ili capuccino u najpoznatijoj kavani Pedrocchi. U 19 h povratak za Zagreb s očekivanim dolaskom na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Garantirano putovanje!

Na polazak je potrebno doći barem 15-ak minuta prije polaska. Raspored sjedenja će biti izvješen na autobusu pred sam polazak. 

Zbog mogućnosti više autobusa po polasku nije moguće spajati osobe u isti autobus ako je veliki vremenski razmak u kupnji kupona. 

Ukoliko imate zahtjev spajanja putnika potrebno je to prethodno najaviti u Molnar Travel. 

Ukoliko se niste pronašli na rasporedu sjedenja na autobusu molimo Vas da se obratite pratitelju putovanja. 

Polazak se ne otkazuje zbog lošeg vremena niti je agencija odgovorna za vrijeme.