Posjet legendarnom i popularnom Minimundusu u Klagenfurtu i Villachu 17.12.2016. uz autobusni prijevoz iz Zagreba i turističkog pratitelja za samo 179 kuna!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poseban je doživljaj kojeg ne smijemo propustiti!Minimundus je park minijaturnih građevina u Klagenfurtu u Austriji. Nalazi se na jezeru Wörthersee (Vrbsko jezero). Sadrži preko 150 minijaturnih modela arhitekture iz cijelog svijeta, napravljenih u mjerilu 1:25!

Ponuda uključuje: prijevoz modernim i visokoturističkim autobusom Molnar Travel d.o.o. do Klagenfurta i Villacha i povratak u Zagreb, za jednu osobu, turističkog pratitelja, razgledavanja prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

PLAN PROGRAMA

Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Austriju do Klagenfurta uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora, s pogledom na prekrasno jezero Worthersee koje je jedno od najvećih i najtoplijih alpskih jezera Europe. Oni koji žele izlaze prije centra i odlaze u Minimundus, park minijaturnih građevina u Klagenfurtu u Austriji. Park sadrži preko 150 minijaturnih modela arhitekture iz cijelog svijeta, napravljenih u mjerilu 1:25 i sada je otvoren samo unutarnji dio. Nastavljamo autobusom prema centru i započinjemo obilazak kod trga Kiki - Kogelnik - Platz te prolazimo pored renesansne zgrade parlamenta Landhaus iz 16. stoljeća, u čijem dvorištu su prekrasna dva tornja. 


Nakon par koraka stižemo do glavnog gradskog trga - Neuer Platz na kojem se nalazi Lindwurm, zaštitni znak grada, velika fontana iz 16. stoljeća u obliku zmaja. Legenda kaže da je tu nekada bila močvara u kojoj je živio zmaj Lindwurm koji je krao djevice i ubijao stoku sa imanja vojvode. Plemić je obećao da će onome tko ubije zmaja dati zemlju i sagraditi zamak, što je i učinio. I tako je nastao Klagenfurt, šireći se od malog seoca u prekrasan grad. 



Zamak se i danas može posjetiti. Sa trga se ulazi u veliki shoping centar Arkade koji se nalazi u velikoj stakleno-čeličnoj zgradi. Naravno imat ćete dovoljno slobodnog vremena za blagdanski shopping, ali i za prekrasan Adventski sajam na otvorenom. Negdje oko 15 h krećemo prema Villachu koji je od Klagenfurta udaljen svega 40 km. Zadržavamo se u jezgri grada. Uživancija na još jednom božićnom sajmu. U 19 h polazak prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.(moguć polazak i iz Bjelovara uz doplatu 25,00 kn).


Garantirano putovanje!

Na polazak je potrebno doći barem 15-ak minuta prije polaska. Raspored sjedenja će biti izvješen na autobusu pred sam polazak. 

Zbog mogućnosti više autobusa po polasku nije moguće spajati osobe u isti autobus ako je veliki vremenski razmak u kupnji kupona. 

Ukoliko imate zahtjev spajanja putnika potrebno je to prethodno najaviti u Molnar Travel. 

Ukoliko se niste pronašli na rasporedu sjedenja na autobusu molimo Vas da se obratite pratitelju putovanja. 

Polazak se ne otkazuje zbog lošeg vremena niti je agencija odgovorna za vrijeme.