TV Prodaja d.o.o. - 3 ponude za prekrasan dekolte iz snova već od 59 kn! Sin Bra Breast Enhancer jastučići za brzo i sigurno podizanje grudi, SuperStar Secret silikoni ili Body 10 Push Up krema!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

3 ponude za prekrasan dekolte iz snova ODMAH! Podignite grudi bez operacija i izgledajte savršeno u novogodišnjoj noći u samo nekoliko sekundi! Sin Bra Breast Enhancer jastučići za brzo podizanje grudi, SuperStar Secret silikoni za obline iz snova ili Body 10 Push Up krema za veće i podignute grudi! Kupon je iskoristiv do 21.01.17.!

Ponuda uključuje: TV Prodaja d.o.o. - 3 ponude za prekrasan dekolte već od 59 kn!


Prije kupnje izaberite između 3 opcije:

Opcija 1) Ekskluzivnih 87% popusta na 6 trakica i jastučića za brzo i sigurno podizanje grudi svih veličina i tipova kože podignite i oblikujte grudi u par sekundi za samo 59 kn!

Opcija 2) Veće i podignute grudi možete imati bez osjećaja nelagode i to u samo 10 sekundi za 69 kn!

Opcija 3) dekolte iz snova uz Body 10 Push Up Breasts krema za 89 kn! 


Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti za OPCIJU 1 OVDJE, za Opciju 2 OVDJE, te za Opciju 3 OVDJE.

Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi cca 35 kn. 

Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku!!!

   1)

Jedinstveno rješenje za podizanje grudi bez operacija, bez silikona, bez push-up grudnjaka! Dobijte Sin Bra Breast Enhancer jastučiće!

Ekskluzivni popust na 6 trakica i jastučića za brzo i sigurno podizanje grudi svih veličina i tipova kože. Podignite i oblikujte grudi u par sekundi!

Podignute i oblikovane grudi u par sekundi

Bez žica, bretela, kopči

Bez operacija i silikona

Bez push-up grudnjaka

Potpuno prirodno i sigurno


Dobre vijesti za sve žene. U ovoj ekskluzivnoj ponudi možete dobiti revolucionarno rješenje uz koje ćete oblikovati, podići i učvrstiti svoje grudi. I to bez operacija, silikona i push-up grudnjaka.

U pitanju su Sin Bra Breast Enhancer jastučići. Oni će podići i oblikovati vaše grudi za samo nekoliko sekundi. Bez obzira na godine, veličinu grudi i kilograme. Od sada možete povećati vaše grudi za nekoliko sekundi – sigurno i bezbolno.

Jastučići su silikonski i savršeno prianjaju uz vaše grudi. Možete nositi haljine bez leđa, uske, dekoltirane ili top majice bez tragova grudnjaka ili ocrtavanja bradavica. Pri tome, vaše grudi će izgledati potpuno prirodno.

Rješenje koje će vam osigurati zavodljiv dekolte i čvrste grudi bez odlaska „pod nož“ su Sin Bra Enhancer jastučići. Ne dopustite da još jedan dan tužno gledate vaše male i obješene grudi!

Sin Bra jastučići su potpuno prirodni i antialergijski. Dermatološki su ispitani i pogodni su za sve tipove kože.

Sin Bra Breast Enhancer jastučići nemaju bretele, kopče, žice, niti zadnji dio. Ne morate da razmišljate o tragovima i naborima koje klasični grudnjaci ostavljaju. A vaše grudi će opet izgledati zavodljivo i čvrsto u svakom trenutku.

Naručite odmah i povećajte svoje grudi - bez operacija i silikona!

Sin Bra Breast Enhancer jastučići nemaju bretele, kopče, žice, niti zadnji dio. Ne morate da razmišljate o tragovima i naborima koje klasični grudnjaci ostavljaju. A vaše grudi će opet izgledati zavodljivo i čvrsto u svakom trenutku.

Naručite odmah i povećajte svoje grudi - bez operacija i silikona!


2)

SuperStar Secret – Veće i podignute grudi bez operacije u samo 10 sekundi!

Dobijte obline iz snova!

Privucite pažnju koju zaslužujete!

Savršen izgled u svakoj haljini!

Izgledajte i osjećajte se kao zvijezda!

Napokon je dizajnirano fantastično rješenje za pripadnice ljepšeg spola koje žele povećati i podići svoje grudi – bez odlaska na operaciju. Zahvaljujući nevjerojatnom obliku koji odgovara svim dojkama ovo rješenje je postalo apsolutni hit u svijetu. A sada je dostupno i u Hrvatskoj!

Riječ je o SuperStar Secret, revolucionarnom proizvodu koji je napravljen od čistog silikona i savršeno odgovara vašim dojkama. Namijenjen je svim ženama koje žele povećati grudi potpuno prirodnim putem i to u samo 10 sekundi!

Riješite se najdubljih kompleksa i srama zbog malih grudi i vidno povećajte i najmanje grudi. Povećajte i podignite grudi u samo 10 sekundi i to u svom domu bez truda i muke.

Ne morate više razmišljati o bolnoj i skupoj operaciji. Prestanite bacati novac na push-up i druge neugodne grudnjake sa žicama.

Veće i podignute grudi možete imati bez osjećaja nelagode i to u samo 10 sekundi – zahvaljujući 

Zaboravite na nezadovoljstvo zbog svojih malih grudi! Imajte zavidne obline kakve ste oduvijek željeli!


3)

Imaj i ti dekolte iz snova uz Body 10 Push Up Breasts! 

Prirodno rješenje za povećanje grudi!

Body 10 Push Up krema nudi brz i učinkovit tretman koji ti garantira seksi obline. Aktivni sastojci kreme potiču proizvodnju masnog tkiva u grudima. Također, sastojci djeluju na strukturu kože tako što je učvršćuju, njeguju i poboljšavaju tonus. 

Rezultat su veće, čvršće i podignute grudi, te njegovana i zategnuta koža dekoltea. I to bez ožiljaka i rizika koje sa sobom nose skupe operacije.

Body 10 Push Up krema je namijenjena ženama koje žele prirodnim putem povećati i podići svoje grudi. Bez ugradnje silikona, kirurških operacija i neudobnih push up grudnjaka. 

Posebno se preporučuje ženama čije su grudi zbog trudnoće i dojenja opuštene.

Sada i ti možeš imati seksi i zanosan dekolte o kome si oduvijek maštala – BEZ operacija i silikona!