Edukacija dostupna svima! Na nagrađivanoj elearning platformi odaberite online tečaj: Upravljanje projektima, Organizacijske vještine, Komunikacijske vještine ili Upravljanje vremenom za samo 49kn!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tečaju možete pristupati punih 90 dana od dana upisa! Polaznici koji uspješno završe tečaj dobivaju Potvrdu o završenom tečaju u obliku PDF dokumenta s jedinstvenim QR kodom za provjeru autentičnosti! Kupon vrijedi do 28.01.2017.!

Ponuda uključuje: Proficiens Academy online tečaj za samo 49 kn!


Prije kupnje kupona odaberite jedan od 4 tečaja:

Opcija 1) Upravljanje projektima 

Opcija 2) Organizacijske vještine 

Opcija 3) Komunikacijske vještine 

Opcija 4) Upravljanje vremenom 


Opisi programa:


Polaznici koji uspješno završe tečaj dobivaju Potvrdu o završenom tečaju u obliku PDF dokumenta s jedinstvenim QR kodom za provjeru autentičnosti, te Mozilla Open Badge - standardiziranu online značku o usvojenim novim vještinama!


Upravljanje projektima:

Upoznajte ključne alate i naučite učinkovito upravljati projektima kako biste osigurali pravovremenu isporuku proizvoda i usluga unutar zadanog budžeta.


Tečaj sadrži 15 lekcija podijeljenih u četiri cjeline, tri jednominutna video ponavljanja, tri interaktivne pripreme za test, tri testa, te dva zadatka. Uz tečaj dolaze i korisni predlošci za definiranje projekta, kontrolu tijeka projekta, upravljanje rizikom te kontrolu budžeta.


Prosječno trajanje tečaja: 120 minuta.

Tečaju možete pristupati punih 90 dana od dana upisa.


https://www.proficiens.academy/upravljanje-projektima-online-tecaj&productID=1


Organizacijske vještine

Svatko od nas ponekad je zagubio - ili izgubio - nešto. Ponekad se čak dogodi i da pronađemo nešto na mjesto gdje to ne bismo očekivali. "Kako je to samo dospjelo ovdje?!", pitamo se. A ako se često dogodi i da se iznenadite da nešto imate, vrijeme je za uzbunu!


Tečaj sadrži 10 lekcija podijeljenih u tri cjeline, dva jednominutna video ponavljanja, dvije interaktivne pripreme za test, dva testa, te dva zadatka.


Prosječno trajanje tečaja: 60 minuta.

Tečaju možete pristupati punih 90 dana od dana upisa


https://www.proficiens.academy/organizacijske-vjestine-online-tecaj&productID=3


Komunikacijske vještine

Jeste li spremni kvalitetnije komunicirati? Iako komuniciramo svakodnevno, i to na nekoliko različitih načina, ponekad nam se čini da to ne činimo onoliko uspješno koliko bismo željeli. Gdje griješimo u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji i kako kvalitetno komunicirati?


Tečaj sadrži 15 lekcija podijeljenih u četiri cjeline, tri jednominutna video ponavljanja, tri interaktivne pripreme za test, tri testa, te dva zadatka.


Prosječno trajanje tečaja: 100 minuta.

Tečaju možete pristupati punih 90 dana od dana upisa.

https://www.proficiens.academy/komunikacijske-vjestine-online-tecaj&productID=2


Upravljanje vremenom

Tempus fugit, znali su to još stari Latini. Da, vrijeme leti. I mnogi od nas kao da nikako ne mogu dobiti utrku s vremenom, ma koliko se trudili. Zadaća kao da ima sve više i više, a vremena, pogotovo onog slobodnog, svakim je danom sve manje. Zvuči li vam poznato?


Ovaj tečaj namijenjen je svima koji barem ponekad požele da dan ima barem malo više od 24 sata.


Tečaj sadrži 13 lekcija podijeljenih u tri cjeline, dva jednominutna video ponavljanja, dvije interaktivne pripreme za test, dva testa, te dva zadatka.


Prosječno trajanje tečaja: 90 minuta.


Tečaju možete pristupati punih 90 dana od dana upisa.


https://www.proficiens.academy/upravljanje-vremenom-online-tecaj&productID=4