PodržimoNaše

Intenzivan tempo za brze rezultate! Intenzivni dvotjedni početni tečaj engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika u školi stranih jezika Latina u centru Zagreba za 289 kuna!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je moguće koristiti isključivo za termin 19.12.'16.! Naglasak svih tečajeva u školi Latina je na komunikaciji, a teme koje će se obrađivati biti će prilagođene prema interesima i potrebama polaznika...

Ponuda uključuje: Intenzivni dvotjedni početni tečaj engleskog, njemačkog ili talijanskog  jezika u Latini - školi stranih jezika. 


Najniža dob za pristupanje tečaju je 15 godina.

1 kupon = 1 jezik

Po završenom tečaju dobit ćete potvrdu škole o pohađanju dvotjednog tečaja škole stranih jezika Latina.

Termini: pon - pet: 17 - 18.30h, 18.30 - 20h i 20 - 21.30h.

Postupak prijave: odmah po primitku kupona putem e-maila latina@latina.hr s osobnim podacima i odabranim tečajem, a nastavno na odabir, škola će vam ponuditi moguće termine i datum prema želji većine prijavljenih za pojedini jezik.

Intenzivni tečajevi namijenjeni su za polaznike koji bi u kratkom vremenskom periodu htjeli savladati osnove nekog jezika, ili jednostavno uložiti u osobnu edukaciju, pripremiti se za nadolazeće poslove u kojima je znanje jezika neophodno ili jednostavno provesti vrijeme učeći strani jezik i propričati u samo dva tjedna :) 

Iskustva korisnika možete pogledati ovdje. Napomenut ćemo samo kako je Latina vrlo kvalitetna škola i jedina čiji je program rada i organizacije i u vrijeme krize na izuzetno visokom stupnju, a subvencionirana je državnim bespovratnim sredstvima RH. 

U školi Latina radi mlada visokoobrazovana ekipa profesora koji se prilagođavaju vašim potrebama.

Nastava se održava na vrlo kreativne načine i nikada nije dosadno. Profesori su boravili i u inozemstvu pa će vam uz jezik prenijeti i kulturološke navike zemlje čiji jezik učite.

Donosioci kupona ostvaruju 10% popusta na jedan tečaj u istom semestru ili navedeni popust mogu ustupiti jednokratno prijatelju!

Intenzivni tečajevi namijenjeni su za polaznike koji bi u kratkom vremenskom periodu htjeli savladati osnove nekog jezika, uložiti u osobnu edukaciju i pripremiti se za nadolazeće poslove u kojima je znanje jezika neophodno. 

Dinamika nastave je pet puta tjedno po dva školska sata, a traje dva tjedna. Ukupno se sastoji od 20 školskih sati. Naglasak svih tečajeva u školi Latina je na komunikaciji, a teme koje će se obrađivati biti će prilagođene prema interesima i potrebama polaznika, kako bi svaki polaznik maksimalno profitirao od tečaja.