Nezaboravan i čaroban doček u Slavoniji! 2 noćenja s doručkom u Hotelu Villi Valpovo s uključenom ulaznicom za svečanu večeru 31.12.2016., sve za 2 osobe i samo 1220 kuna!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček Nove godine u Slavoniji! Plesnjak uz živu glazbu 31.12.2016., luksuznu svečanu večeru, šampanjac u ponoć, razna pića i slavonske specijalitete!

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi Hotela Villa Valpovo sa uključenom ulaznicom za svečanu večeru 31.12.2106., za 2 osobe.


Ulaznica za svečanu večeru uključuje:
luksuznu svečanu večeru(mesnu i riblju ponudu) šampanjac u ponoć, a tijekom cijele večeri možete neograničeno konzumirati: aperitivnu slavonsku rakiju, gazirane sokove (Coca Cola, Fanta, Sprite), 
negazirane sokove(naranča, jabuka), 
mineralnu vodu, 
Vino – bijelo i crno, 
pivo – Osječko, Pan, Ožujsko, Karlovačko (0,5 l).


PROGRAM

1.dan  
Moguć raniji dolazak te smještaj u hotel Villa Valpovo uz piće dobrodošlice (čaj s rumom ili kuhano vino u baru). Slobodno vrijeme za šetnju i razgled mjesta. Odlazak na Božićni koncert “CPD Mir” u Belišću s početkom u 19:00. Slavonska večera poslije koncerta(u dogovoru sa gostima može i prije koncerta) u hotelskom restoranu (bogati buffet stol sa slavonskim specijalitetima), a nakon večere slijedi opuštajuća glazba uživo, ples i mnoga iznenađenja! Noćenje.

2.dan  
Nakon bogatog doručka posjetit ćemo fakultativno Beljske podrume gdje ćemo uživati u vrhunskim vinima. Navečer počinje svečani doček Nove godine uz glazbu uživo, ples te obilje zabavnih sadržaja do ranih jutarnjih sati. Noćenje

3.dan 
Kasni doručak (08:00-12:00). Nakon doručka slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Slijedi nesvakidašnji ručak (fakultativno) na obali rijeke Karašice gdje ćemo organizirati kuhanje čobanca. Dok uživate u okusu tog narodnog jela uz  muziku uživo, podijelit će se nagrade pojedincima koji savladaju kuhanje. Smijeha također neće nedostajati jer ćemo orgaizirati vicijadu te nagraditi najbolje vic majstore. Nakon toga check – out iz hotela kasno popodne. Za one koji žele reprizu Nove godine, organizirati ćemo glazbu u živo i večeru na švedskim stolovima u našoj Kazališnoj Kavani u Belišću. 



O VILLI VALPOVO

Villa Valpovo je smještena na ulazu u grad Valpovo, na glavnoj cesti, kraj  Karašice,  rijeke opjevane u mnogim poznatim slavonskim pjesmama. Do središta grada Valpova ima 10ak minuta šetnje. Kada ste u centru Valpova, osim što možete upoznati naš ponosni grad, njegove kulturno – povijesne znamenitosti i građevine moderne arhitekture, na dohvat ruke su Vam naše banke, pošta, FINA, Gradsko poglavarstvo, Dom zdravlja,  Župna crkva BZBDM, tržnica, Gradska knjižnica, policijska postaja, željeznički i autobusni kolodvor, te tenisko i nogometno igralište i naš poznati valpovački park sa svojim šetnicama.
Hotel je svečano otvoren 22.08.2003. godine. Prvi je i jedini hotel u gradu Valpovu, a zasnovan je na četrdesetogodišnjoj obiteljskoj tradiciji, oduvijek upamćenoj po bogatoj restoranskoj ponudi. 


Zbog jedinstvenog ambijenta, kvalitetnog smještaja, raznolikosti ponude i sadržaja, kao i tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran s četiri  zvjezdice.
U hotelu vrednujemo i hrvatske i europske standarde usluga, a jednako tako nudimo i  autohtone hotelijersko-ugostiteljske sadržaje kontinentalnih osobina valpovačkog, slavonskog kraja.  

U objektu postoje sadržaji koji čine djeljivu, ali  zaokruženu cjelinu. U predvorju hotela površine oko 120m² nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ustakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. Prema zahtjevima gostiju uslužujemo hranu po izboru (sportski menu, vegetarijanski menu itd…)Raspolažemo sa polivalentnom dvoranom kapaciteta oko 300 gostiju koja se po potrebi prilagođava događaju, te se staklenim odvojivim vratima može razdijeliti na 3 odvojene sale. Iz dvorane se izlazi u novi atrij, moderno rješenje s ustakljenim krovom i mostom koji povezuje novi dio hotela s restoranom i barom.​


SOBE

Sobe su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

Hotel raspolaže s 34 dvokrevetne sobe s mogučnošću trećeg ležaja i 4 apartmana visoke kvalitete, do kojih se dolazi dizalom, tako da je olakšan pristup osobama s posebnim potrebama. Za goste hotela osigurana su parkirna mjesta, veličine oko 400m².