Uživajte u Opatiji! 2 ili 3 noćenja u standard sobi Hotela Bristol by OHM Group ****, uz buffet doručak i večeru, korištenje Spa&Beauty kutka...za 2 osobe i već od 959 kn! Kuponi se mogu spajati!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u Opatiji i smjestite se carski uz korištenje Spa & Beauty kutka... Za djecu do 12 godina GRATIS boravak u hotelu!

Izaberite između 2 ponude:


Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u standard sobi (free upgrade na morsku stranu prema raspoloživosti) + buffet doručak i večera, boravak petak - nedjelja, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u standard sobi (free upgrade na morsku stranu preko tjedna prema raspoloživosti) + buffet doručak i večera, boravak sve dane u tjednu, sve za 2 osobe.

  • Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: korištenje Spa & Beauty kutka (sauna, parna kupelj, jacuzzi i fitness); besplatan W-lan.

Check in: nakon 14:00, check out: do 12:00.

Hotel Bristol by OHM Group **** omogućuje Vam uživanje u carskom ambijentu sa svim prednostima modernog i vrhunski opremljenog hotela.

Hotel Bristol by OHM Group **** nalazi se u gradskoj jezgri slikovitoga grada Opatije koji još od četrdesetih godina devetnaestog stoljeća slovi kao omiljeno putničko odredište. U neposrednoj blizini hotela idiličan perivoj Angiolina svojim egzotičnim drvećem i biljkama poziva u šetnju. U neposrednoj blizini hotela nalazi se i Obalno šetalište cara Franje Josipa koje u jednako cijene džogeri i romantični parovi.


Zanimljivosti iz ponude:

dojmljiv hotel u carskom stilu

središnji položaj u gradskoj jezgri Opatije

78 elegantnih soba i apartmana

kavana Café Palme s vlastitom sunčanom terasom

opuštajući Spa & Beauty kutak (jacuzzi, sauna, parna kupelj, fitness, masaže itd.)

ekskluzivni tretmani pomlađivanja lica i tijela: virtualna mezoterapija i tretmani kisikom.


Prostrane sobe i apartmani Hotela Bristol by OHM Group **** odražavaju eleganciju i luksuz carske prošlosti.

Ugodni detalji u sobama učinit će Vaš boravak nezaboravnim. Svijetle i diskretne boje, drvom bogati interijer i posebno za ovaj hotel kreirane kupaonice zasigurno će ispuniti Vaša očekivanja.

Sve sobe i apartmani su klimatizirani te opremljeni utičnicama od 220 V, satelitskom televizijom, telefonom i WiFi-em te minibarom i sobnim sefom.


U hotelu nude uz nadoplatu i slijedeće usluge:

pranje i kemijsko čišćenje Vaše odjeće

posluživanje u sobu

prihvat i smještaj kućnih ljubimaca

mogućnost parkiranja odmah pokraj hotela

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservation@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.