Do super forme brzo, jednostavno i bezbolno uz 5 ultrazvuka tijela, nogu ili trbuha te 5 aparaturnih limfnih drenaža! Kupon vrijedi do 12.02.2017. (do tad je potrebno doći na prvi tretman)!

Ponuda uključuje: Impress kozmetički salon - paket mršavljenja od čak 10 tretmana za samo 429 kn!


Cijena uključuje: 

5 x ultrazvuka tijela, nogu ili trbuha,

5 aparaturnih limfnih drenaža. 


Aparaturna Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


Limfna drenaža, radiofrekventna struja ili vakumska masaža, znatno pospješuje protok oslobođenih masti i podižu tonus kože. Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti sa dnevnim aktivnostima. 


Saznanje da suvremeni način života pored ugodnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postoje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.


Posljedice su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih tvari metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.


Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Izkazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!


ULTRAZVUK TIJELA, NOGU ILI TRBUHA

Odličan tretman u borbi protiv celulita svakako je ultrazvuk koji stvara visokofrekventne mehaničke vibracije koje reaktiviraju cirkulaciju znatno bolje od same masaže tijela. Razgrađuje toksične tvari i olakšava njihovo izbacivanje iz organizma.

Kupon vrijedi do 12.02.2017. (do tad je potrebno doći na prvi tretman).

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: +385 91 275 7607, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Javljanje isključivo na broj mobitela - poziv ili sms nikako ne putem facebooka!!!