Romantična Nova godina u Budvi!!! Crno Jaje i Svijet putovanja Vode Vas 31.12.'16.-02. 01.'17. autobusom u Budvu uz 2 noćenja s doručkom u Hotelu Villa Mirenza 3*...za samo 889kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dočekajte Novu 2017. u prelijepoj Crnoj Gori!!! Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00 (peroni 502-505)! Putnici će se također pokupiti i na naplatnim kućicama u Dugopolju (kraj ST) u 5.00h ujutro. Kupon vrijedi isključivo za ovo putovanje u periodu 31.12.2016. – 02.01.2017.! GARANTIRANO!

Ponuda uključuje: Svijet putovanja - Nova godina Budva sa prijevozom 31.12.2016. – 02.01.2017. za samo 889 kn!  GARANTIRANO!

BUDVA

1. dan ZAGREB– HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00 (peroni 502-505). Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Nakon prelaska državne granice uputiti ćemo se prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leoploda. Nakon razgleda, odmor za kavu. Nastavak putovanja Bokokotorskim zaljevom te odlazak do Budve. Smještaj u hotel. Nakon smještaja u hotel, odlazak u grad u pratnji turističkog pratitelja. Doček Nove godine na glavnom gradskom trgu. Nastavak druženja prema željama.

Noćenje.

2. dan BUDVA – SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – BUDVA (fakultativno)

Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet, odlazak u dva grada na samom jugu Crne Gore – Bar i Ulcinj. Na putu stajanje, na vidikovcu za fotografiranje čuvenog otočića Sveti Stefan, najluksuznijeg mjesta u Crnoj Gori. Nastavak putovanja prema Ulcinju – gradu poznatom po svojim prelijepim pješčanim plažama. Vjeruje se da su Ulcinj osnovali Iliri u 5.stoljeću pr.Krista. Zbog svog strateškog položaja bio je meta mnogih osvajača: Ilira, Grka, Rimljana, Mlečana, Turaka, gusara, Talijana...

Razgled grada u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za kavu. Nakon Ulcinja odlazimo prema Baru, gradu koji je arheološki muzej pod vedrim nebom. Posjet starom gradu u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Povratak prema Budvi te odlazak u hotel. Noćenje.

3. dan BUDVA – KOTOR – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja u smjeru Kotora, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta, koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme za kavu i kolač te šetnju po samom gradu. Nakon odmora nastavak putovanja prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima.

HOTEL VILLA MIRENZA 3***

http://www.apartmanimirenzabudva.com


Termin putovanja: 31.12.2016. – 02. 01. 2017.

Doček 2017. Godine


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 prijevoz autobusom prema programu putovanja

 licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja

 2 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u Budvi, u dvokrevetnoj sobi

 razgledi po programu

 razgled Budve u pratnji turističkog pratitelja

 turističku taksu za grad Kotor

 jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja


CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se

fakultativno posjećuju

 boravišna pristojba u hotelu – 2,00 € obavezna doplata

 razgled katedrale Sv.Tripuna u Kotoru i Muzeja sakralne

umjetnosti - 2,50 €

 posjet svetištu Sv. Leopolda i crkvi Sv. Jeronima – 1,00 €

 doplata za jednokrevetnu sobu (1/1) – 300 kn

 sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“

 putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

putovanja – 41,00 kn


 FAKULTATIVNI IZLET (2. DAN): SVETI STEFAN – ULCINJ –BAR – 25 €

(minimalno 20 prijavljenih putnika, prijava u agenciji

najkasnije 7 dana do polaska, plaćanje izleta na licu

mjesta).


Cijena izlet uključuje: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča tijekom izleta, turističku taksu u gradu Baru