[ZAGREB] Opustite se i zaboravite na bolove u vratu i leđima! Prepustite se stručnim rukama fizioterapeuta Mandala Centra uz masaže već od 125 kn! Birajte između sportske ili parcijalne masaže!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za masažu se koriste hladno prešana vrhunska ulja! Kupon je iskoristiv do 04.02.2017.! Ponudu mogu koristiti žene i muškarci!

Ponuda uključuje: Mandala Centar - opustite se ili zaboravite na bolove u vratu i leđima u stručnim rukama fizioterapeuta već od 125 kn!


Odaberite između 2 opcije masaža:  

Opcija 1) sportska masaža u trajanju 60 min za 125 kn!

Opcija 2) riješite se boli 3 x parcijalna masaža (30 min ) za samo 135 kn!


Broj dolazaka: 1- 3 ovisno o opciji. 


Radno vrijeme: Ponedjeljak, srijeda i petak 12-20h, utorak i četvrtak 09-17h, subota 09-16h. 

Moguće dogovoriti subotu popodne ili nedelju uz nadoplatu od 40 kn!

Za masažu se koriste hladno prešana vrhunska ulja!

Ponudu mogu koristiti žene i muškarci!

ODMAH nakon kupnje kupona najava minimalno 3 dana unaprijed na br.tel.: 097/682-40-74, 098/959-16-56, uz KOD i ID kupona po primitku.


Parcijalna masaža leđa ili nogu (30min). 

Oslobodite se stresa, napetosti, svakodnevnih problema i podarite sebi osjećaj zadovoljstva, sreće, ispunjenosti kroz program od tri dolaska nakon kojih će te osjetiti da su nestale tegobe i bol u leđima, vratu, a i cijelo tijelo će prepoznati blagodati masaže.


Parcijalna masaža je terapijska masaža koja pomaže u otklanjanju boli, ukočenosti, boljoj cirkulaciji, uklanjanju miogeloza (nakupine mliječne kiseline).


Sportska masaža - je masaža posebno orjentirana na mišiće i dijelove tijela koji su izloženi stresu treninga. Nakon napornog treninga mišići, tetive i ligamenti su izloženi malim ozljedama koje tijelo liječi proizvodnjom  kolagena.


Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, zagrijavaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju se mišićna vlakna, poboljšava cirkulacija, ubrzava odstranjivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma.  Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima, manje  podložnim ozljedama, povećava  opseg kretnji, snagu ozlijeđenih mišića, ubrzava proces jačanja, poboljšava protok krvi i čini nas spremnijima na nove i bolje rezultate u sportskim i životnim izazovima.


Jedan od ciljeva sportske masaže je smanjiti mišićnu napetost te postići duboku tjelesnu i psihičku opuštenost. Sportska masaža se može provoditi prije aktivnosti ili natjecanja i nakon aktivnosti ili natjecanja.