PodržimoNaše

[PULA] NEW BODYSHAPER sa dodatnim IR zagrijavanjem za rastapanje masnih stanica! 10 intenzivnih tretmana uz 67% popusta i za samo 650 kuna u Beauty centru Callisto!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite problem viška kilograma, celulita, opuštene kože, dovedite metabolizam u savršeni balans, osjećajte se ponovo fit, pomlađena i zanosna!

Učinci tretmana:

- mršavljenje - smanjenje obujma, otapanje masnih stanica, vraća se tonus mišičnoj masi i tako dvostruko brže oblikuje linija tijela 
- eliminacija celulita, ubrzani protok limfe i mikrocirkulacija, učvrščivanje tonusa kože, poboljšana struktura i elastičnost
- limfna drenaža smanjenje natećenosti tijela i eliminacija nakupljene vode, poboljšana cirkulacija 
- povečanje i učvršćivanje grudi, potiče prirodnu proizvodnju hormona što rezultira bujnijim i čvršćim grudima 
- tretman za rehabilitaciju nakon sportskih povreda i operacija
- terapijski tretman protiv ukočenosti i bolova u leđima
- intenzivan tretman za sportaše učvršćivanje muskulature
 
Elektrostimulacija je elektroterapijski tretman visokosofisticiranim aparatom koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja naran��inu koru. 

Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane (problematične) dijelove tijela s nakupinama masnog tkiva i celulita. Ako se tijelo prethodno ili nakon elektrostimulacije tretira određenim preparatom za drenažu ili se nanese anticelulitna krema, pojačava se razgradnja masnog tkiva jer je prodiranje preparata brže i bolje. Elektrostimulacija pomaže mršavljenju, mišićima vraća tonus i čvrstoću. Ima blagotvorne učinke kakve ima i tjelesna aktivnost, ali bez tjelesnog napora. 

Mišiće upošljava aparat koji putem električnih impulsa izaziva ritmične kontrakcije mišića. Jedan tretman zamjenjuje 4 sata intenzivnog vježbanja svih mišičnih skupina.

Limfna drenaža je neizostavan tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita. Njome se potiče optok limfe u tijelu i tako ubrzava otplavljivanje toksina i otpadnih tvari iz organizma. Kolajući cijelim tijelom, odnosi otpadne tvari i odlaže ih u limfne čvorove smještene u određenim zonama po tijelu koji služe kao filtri. 

Tijekom tretmana stimuliraju se upravo te zone (točke) kako bi se ubrzao optok. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam. Uz prethodne upute o prehrani i pijenju tekućine, ovakvim načinom tretiranja masnog tkiva i celulita može se znatno umanjiti tjelesna težina i riješiti celulit s problematičnih područja bez velikih odricanja.

ODMAH nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 3 dana ranije na: 099 522 9205 uz KOD i ID kupona.