Svi na Doček Nove 2017. u BEOGRAD!!! 30.12.16.-01.01.17. uz prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3*/4* na bazi noćenja s doručkom, pratitelja putovanja...za samo 839 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Beograd - posjetite grad na vodi koji slovi za prijestolnicu zabave na Balkanu! U Beogradu vas očekuje kao i uvijek vrhunska zabava i neviđena atmosfera kojom ćete "uploviti" u 2017.!!! Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu!

Ponuda uključuje: Integral Zagreb - Nova godina 2017. - BEOGRAD 30.12.2016. - 01.01.2017. za samo 839 kn!


Nova godina 2017. BEOGRAD


DATUM PUTOVANJA: 30.12.2016. - 01.01.2017.


1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom do Beograda. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: beogradska Arena - Sava Centar - hotel Hayatt - Dedinje - Kuća cvijeća - Marakana - Hram sv. Save. Smještaj u hotel i kraći odmor. Slijedi razgled središta grada pješice: Trg Slavija - Terazije - Trg Republike - knez Mihajlova - Narodno kazalište - Saborna crkva. U večernjim satima predlažemo večeru u jednom od restorana na Skadarliji ili na beogradskim splavovima. Noćenje

2. dan

Doručak. Odlazak autobusom do poznatog beogradskog izletišta - planine Avala. Šetnja parkom do vrha Avale, gdje se nalazi spomenik Neznanom junaku, djelo Ivana Meštrovića. Predlažemo uspon na vidikovac avalskog Tornja, visokog 205 metara, zaštitnog znaka Beograda. Povratak u Beograd i odlazak do beogradske tvrđave Kalemegdan, smještene iznad ušća Save u Dunav. Razgled tvrđave i šetnja okolnim parkom. Slobodno vrijeme za šetnju središtem grada. Doček Nove godine na ulicama, trgovima i noćnim klubovima. Noćenje. 

3. dan

Kasniji doručak. Slobodno vrijeme za novogodišnju šetnji i ručak u središtu grada. Polazak za Zagreb u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb predviđen je u večernjim satima.

Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama, tuš/WC, na osnovi noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja.


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne objekte i troškove osobne potrošnje.

Doplata za poludnevni izlet na Avalu s uključenom ulaznicom na vrh tornja: €10 (plaćanje na licu mjesta)