Božićna čarolija u salonu Body Balance u Splitu! Senzacionalan paket od 5 različitih tretmana lica za brisanje bora i smanjenje obujma u 5 dolazaka unutar samo 2-3 tjedna! Za 599 kn umjesto 1600kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovih blagdana zabljesnite uz božićne tretmane po senzacionalnim cjenama! Donosimo Vam: Hollywoodski tretman, Tretman s vitaminom A i preproteinom, sa kavijarom i kolagenom, sa hijaluronom i 24-karatnim zlatom te anticelulitni peeling nogu na bazi zelene kave uz masažu uljem od guarane za smanjenje obujma!

Ponuda uključuje: Body Balance, Split - BOŽIĆNA ČAROLIJA - paket od 5 različitih tretmana lica za brisanje bora i smanjenje obujma u 5 dolazaka unutar 2-3 tjedna za samo 599 kn umjesto 1600kn!


1. HOLLYWOODSKI TRETMAN 
čišćenje prirodnim detrgentom
dubinsko čišćenje keratolitičkim losionom
radiofrekvencija
masaža lica preproteinom 
serum Luminesce
Ageless ampula


2. TRETMAN S VITAMINOM A I PREPROTEINOM
čišćenje prirodnim detrgentom
dubinsko čišćenje keratolitičkim losionom
mikrodermoabrazivni peeling za izbjeljivanje kože
radiofrekvencija lica
masaža lica s čistim vitaminom A
masaža lica preproteinom


3. TRETMAN S KAVIJAROM I KOLAGENOM
čišćenje prirodnim detrgentom
dubinsko čišćenje keratolitičkim losionom
radiofrekvencija lica
maska s kavijarom i kolagenom
tonik s kavijarom i kolagenom
završna krema s kavijarom i kolagenom

 4. TRETMAN S HIJALURONOM i 24-karatnim ZLATOM
čišćenje prirodnim detrgentom
dubinsko čišćenje keratolitičkim losionom
radiofrekvencija lica
maska s hijaluronom i 24-karatnim zlatom
tonik s hijaluronom i 24-karatnim zlatom
završna krema s hijaluronom i 24-karatnim zlatom

 

5. ANTICELULITNI peeling nogu na bazi zelene kave + masaža uljem od guarane za smanjenje obujma

Naša kozmetika je minimalno 98% prirodna i ručno rađena a svi proizvodi od magarećeg mlijeka su 100% prirodni i prikladni za osjetljivu kožu. 


POSTUPAK TRETMANA:

Najprije se radi čišćenje prirodnim detrgentom, zatim dubinsko čišćenje keratolitičkim losionom (nema mehaničkog čišćenja i stiskanja mitesera isl), nakon čišćenja slijedi 20 minuta radiofrekvencija lica, zatim se stavlja odgovarajuća maska (ovisno koji tretman je u pitanju), nakon skidanja maske,na lice se stavlja odgovarajući tonik (od magarećeg mlijeka, kolagena i kavijara ili hijalurona i zlata-ovisi koji se tretman radi), nakon tonika slijedi masaža lica sa završnom kremom također od magarećeg mlijeka, kolagena i kavijara ili hijalurona i zlata-ovisi koji se tretman radi.


Hollywoodski tretman - ide dvostruko dubinsko čišćenje lica, peeling mliječnom kiselinom, radiofrekvencija lica, masaža lica sa preprotein uljem za regeneraciju kože revolucionarni ageless serum za popunjavanje i ravnanje bora, pora, podočnjaka. 


ODMAH nakon kupnje kupona  obavezna rezervacija prvog dolaska na br.tel: 091/794 6994 ili 095/814 4203, uz KOD i ID kupona po primitku.