Osvježite svoje lice i vratite mu stari sjaj, te opustite uz salon Body Balance u Splitu! Masaža tijela, čišćenje lica keratolitičkim losionom, RF, serum čistog Vitamina A te masaža lica za 175 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršeno lice uz najbolju ponudu! Neponovljiva ponuda uključuje: masažu tijela u trajanju 40 min, čišćenje lica keratolitičkim losionom, radiofrekvencija lica 20 min, serum čistog Vitamina A te masažu lica! Kupon se može iskoristiti do 11.02.2017.!

Ponuda uključuje: Body Balance, Split - Masaža tijela u trajanju 40 min + čišćenje lica sa keratolitičkim losionom + radiofrekvencija lica 20 min + serum čistog Vitamina A + masaža lica za samo 175 kn!


Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 


Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Bogati paket tretmana za lice keratolitičkim losionom, nakon čišćenja dubinskog slijedi RF lica te masaža lica s čistim vitaminom A .


Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.


Njime se znatno ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.


Rezultat je znatno poboljšanje izgleda, boje i tonusa kože koja postaje napeta, glatka, a oštećenja i bore su manje vidljive.


ODMAH nakon kupnje kupona  obavezna rezervacija prvog dolaska na br.tel: 091/794 6994 ili 095/814 4203, uz KOD i ID kupona po primitku.