[OSIJEK] Učinite svoje trepavice glamuroznima!!! Ugradnja trepavica i korekcija obrva u Studiu Tropic uz 48% popusta i za samo 119 kn! Kupon je iskoristiv do 11.02.2017.!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen i senzualan pogled svaki dan! I vi možete imati pogled koji baca muškarce na koljena! Posebno dobra ponuda za sve djevojke koje se svako jutro nevoljko šminkaju ili su u konstatnoj žurbi i ne stignu!

Ponuda uključuje: Studio Tropic, Osijek - ugradnja trepavica i korekcija obrva za 119 kn!


Ekstenzije su super! Mogu biti dulje, kraće, gušće ili rijeđe, kako god želite!  Idealne su za svakodnevni i večernji look! Preko dana se samo umijte i krenite, a navečer malo začinite stvar s olovkom za oči i to je to :)

Dobro je poznata činjenica kako dugačke i guste trepavice daju oku definiciju i dubinu, čineći pogled dramatičnim i izražajnim. Postoji niz kozmetičkih načina da trepavice i obrve optički učinimo ljepšima, naročito ako se uzme u obzir najnovija generacija "hi-tech" kozmetičkih sredstava za produljivanje trepavica i povećanje volumena, te korekciju obrva, te brojne vrste cjelovitih ili parcijalnih trepavica.


ODMAH po kupnji kupona obavezna narudžba ili minimalno 2 dana ranije na br.tel. 091 790 8901 uz KOD i ID kupona po primitku.