Inovativna, specijalna vrsta masaže grumenom himalajske soli za njegu kože i relaksaciju, te poticanje rada svih sustava u tijelu! Masaža himalajskim kamenjem u Zagrebu za samo 129 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masaža himalajskom soli relativno je nov pristup u relaksaciji i njezi tijela, iako su njegova blagotvorna svojstva poznata već tisućama godina! Masaža je slična hot stone masaži, te se isto radi o toploj zagrijanoj soli koja se grije u grijaču!

Više o masaži himalajskim kamenjem


Radi se o specijalnoj vrsti masaže gdje se koristi grumen tople himalajske soli. Himalajska sol najčišća je sol na svijetu, prepuna minerala, bez dodataka i aditiva.

U kombinaciji sa eteričnim uljima i toplinom, nježno se utrljava u tijelo, koje na taj način samo uzima hranjive sastojke koji su mu potrebni.  Tijekom tretmana masira se cijelo tijelo, s naglaskom na određene točke i dijelove tijela. Rezultat je mekana i nahranjena koža, a klijent se osjeća opušteno i relaksirano. 


Osim toga, masaža himalajskom soli stimulira rad krvožilnog sustava, poboljšava dotok kisika do svake stanice u tijelu, djeluje povoljno na unutarnje organe, smanjuje bol i rasterećuje umor i napetost.


ODMAH nakon kupnje kupona potreban rezervacija termina na telefon: 01 770 1106 ili 091 466 6658