Advent u Beču i Grazu! Dvodnevno putovanje 17-18.12.'16 uz prijevoz autobusom, noćenje s doručkom u hotelu u okolici Beča, sve razglede prema programu uz pratitelja...za 535kn/osobi!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vodimo Vas na Advent! Poznati adventski sajam u Beču uz shopping, kuhano vino, kobasice, predbožićni ugođaj i obilje dobroga raspoloženja, a dan poslije nastavit ćemo uživati u adventskom ugođaju na Hauptplatzu u štajerskoj prijestolnici - Grazu…

Ponuda uključuje: Svijet Putovanja - Advent - 2 dana u Beču i Grazu za samo 535kn! 

17-18.12.2017. GARANTIRANO PUTOVANJE !


Vodimo Vas na Advent! Poznati adventski sajam u Beču uz shopping, kuhano vino, kobasice, predbožićni ugođaj i obilje dobroga raspoloženja, a dan poslije nastavit ćemo uživati u adventskom ugođaju na Hauptplatzu u štajerskoj prijestolnici - Grazu… 


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu putovanja, sve razglede prema programu, smještaj u hotelu IBIS WIENNA AIRPORT –Schwechat, u okolici  Beča, u 1/2 sobama na bazi 1 x noćenje s kontinentalnim doručkom, licenciranog turističkog pratitelja –vodstvo tijekom cijelog putovanja, osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine, troškove organizacije i realizacije putovanja.


CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 
Ulaznice za objekte od osobnog interesa, doplata za smještaj u 1/1 sobi: 150 kn.


Program putovanja:


1. Dan : ZAGREB - BEČ


Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja Slovenijom i Austrijom  uz kraće pauze putem radi odmora. Po dolasku u Beč slijedi odlazak u  razgled grada s pratiteljem grupe: KARLSPLATZ – PARLAMENT – GRADSKA VIJEĆNICA  – OPERA – TRG MUZEJA -  HOFBURG – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – KÄRTNERSTRASSE. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u  BOŽIĆNJEM SAJMU. 



Advent u Beču nije samo jedan sajam niti se održava na jednoj lokaciji. Radi se o više sajmova raspoređenih po cijelome gradu, no kada se spominje božićni sajam u Beču, najčešće se misli na 'Adventsku čaroliju u Beču' ispred Gradske vijećnice .Mogućnost kupovine na mnogobrojnim adventskim štandovima i glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse. Ugrijte se kuhanim vinom ili toplim punčem uz bečke kobasice i mirisne kolače. Fakultativno posjete muzejima (Albertina, Kunstforum i dr.). Smještaj u hotel. Noćenje.



2. Dan: BEČ – GRAZ – ZAGREB 


Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Grazu. Po dolasku slijedi razgled grada: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA- OPERA- GLOCKENSPEL – KAŠTEL – STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE –KATEDRALA I MAUZOLEJ Odlazak do Gradske vijećnice i božićnog sajma CHRISTKINDLMARKTA. 



Kao i u Beču, program Adventa u Grazu odvija se na nekoliko trgova i mjesta u gradu, dok je najpoznatiji i najveći onaj na glavnom trgu – HAUPTPLATZU. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim adventskim štandovima. prema Hrvatskoj u kasnijim poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima



ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je poslati kod kupona i slijedeće podatke na e-mail: info@svijetputovanja.hr (ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, kontakt br. telefona, mail adresa).