[OPATIJA] Dođite na kreativnu radionicu! Izradite vlastitu prirodnu aroma kozmetiku u studiju Eko Unikati! Čak 6 aroma preparata za njegu lica po cijeni od 379 kn! Kupon je iskoristiv do 11.02.'17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poželite li sami kreirati vlastitu kozmetiku bez štetnih sastojaka, njegovati se na potpuno prirodan način, očuvati svoje zdravlje i pritom uštedjeti? Pridružite nam se na radionicama i upoznajte sve čari aromakozmetike! Uz to, sve što ćete izraditi na radionici dobivate na poklon ;))

Ponuda uključuje: IZRADITE VLASTITU PRIRODNU AROMA KOZMETIKU U STUDIJU EKO UNIKATI - čak 6 aroma preparata za njegu lica po cijeni od 379 kn!


Cijena uključuje: 

UPOZNAVANJE SA BILJNIM I ETERIČNIM ULJIMA I NJIHOVIM DJELOVANJEM, IZRADA 6 AROMA PREPARATA ZA NJEGU LICA – mlijeko, dnevna i noćna krema za njegu lica, tonik, maska sa zelenom glinom, balzam.

U cijenu je uključen sav materijal i skripta s detaljnim receptima, tako da ćete biti osposobljeni za samostalan rad kod kuće. 

Uz to, sve što ćete izraditi na radionici dobivate na poklon.

Održavanje radionica: subotom od 12 -17h, broj polaznika: 3-6  polaznika u grupi!

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 091 2601 890 ili e-mail: ekounikati@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.


Na radionicama ćete steći osnovna znanja o izradi prirodne kozmetike i dobiti sve bitne smjernice gdje i kako prikupiti sav potreban materijal koji će Vam olakšati postupak izrade.


Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti više o aromaterapiji, bez potrebnog predznanja, a osim što ćete na prirodan način riješiti razne kožne probleme, saznat ćete na koji način koristiti aroma kozmetiku i koje su njezine prednosti nad komercijalnom kozmetikom. 


Ne zaboravite čarobno djelovanje eteričnih ulja - osim što podržava ljepotu i zdravlje tijela, istovremeno dotiče naš um, duh i emocije.