[ZADAR] Doček Nove u Zadru! 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u novootvorenom Hostelu 4 you**** i piće dobrodošlice...po super cijeni za dvoje za 799 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite Novu u najljepšem gradu prema izboru Best European destinations 2016. uz doček na otvorenom, gdje nastupaju Ivan Zak, Tomislav Bralić i klapa Intrade! Svi kupci kupona dobivaju piće dobrodošlice u lounge baru hostela, Voucher s 10 % popusta na A La carte u restoranu Gladne oči u Zadru! Dijete do 7 godina gratis na vlastitom krevetu!

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u standard hotelskoj dvokrevetnoj sobi s vlastitim wc-om unutar sobe, sve za 2 osobe. 

Dodatne pogodnosti: piće dobrodošlice sobi; voucher s 10 % popusta na A La carte u restoranu Gladne oči u Zadru.

  • Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča doček na otvorenom, gdje nastupaju Ivan Zak, Tomislav Bralić i klapa Intrade!

Hostelska soba: 

Moderni komforan stil, samim time sto je cijela jedna strana sobe u staklu tako da imate osjećaj ko da letite i soba je ispunjena punom energijom sunčevog svijetla! U sobi se nalazi komotni krevet s potpuno novim namještajem. Soba ima prostrani ormar i dizajnerski noćni ormarić. 

Jedna lijepa moderna priča.....Samo dođite i udahnite pozitivu. 

Uživali, zašto ne biste kod nas? Mi Vam nudimo ekstra moderno iskustvo u našem/Vašem „ Hostelu 4 You“ u centru Grada Zadra!

Sami naziv Hostela „4 You“ vam govori više od 1000 riječi jer sve je orijentirano na Vas. U modernom novoizgrađenom Hostelu Vam nudimo uz hostelski smještaj i hostelske smještaje s pogledom koji oduzima dah!


Nudimo Vam razne programe: izlete, usluge taxi službe te usluge rent a cara (na visokoj razini), mogućnost korištenja sefa uz nadoplatu koji je čuvan video nadzorom.

Dođite i ništa drugo nego UŽIVAJTE!