PodržimoNaše

[SPLIT] Riješite se dlačica na cijelom tijelu najnovijim i bezbolnim laserskim sustavom SHR! Laserski tretmani uklanjanja dlačica na najbitnijim zonama u Laser Centru Trinity uz do čak 85% popusta!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Laser centar Trinity otvorio je svoja vrata i u Splitu! Posljednja generacija laserskih sustava koja daje brže i bolje rezultate, te je posve bezbolna! Kupon vrijedi do 11.02.'17. - do kad je najkasnije potrebno krenuti na tretmane! Prije kupnje kupona odaberite između epilacije malih zona, pazuha ili prepona, brazilke te nadkoljenica, podkoljenica ili cijelih ruku već od 39kn!

Ponuda uključuje: 

Laser centar  Trinity, Split - SHR  dugotrajno uklanjanje dlačica po zonama već od 39 kn!


Prije kupnje kupona, izaberite opciju :

Opcija 1) epilacija malih zona (nadusnice, brada, zulufi, linija trbuha) 39 kn!

Opcija 2) epilacija pazuh ili prepone 65 kn!

Opcija 3) epilacija brazilka 79 kn!

Opcija 4) epilacija nadkoljenica, podkoljenica ili cijelih ruku 139 kn!


ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 098/1353-664 uz KOD i ID kupona po primitku.

SHR kombinira visoku snagu, nisku gustoću protoka i super visoku frekventnost kratkih pulseva, postupno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.

SHR postupno zagrijava kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korijenu dlake.

Ne izlažući korijen dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, SHR ne uzrokuje traumu kože s višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe koje ne žele bolne tretmane.

SHR tretman se može provoditi u bilo koje doba godine, budući da je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana SHR metodom.

Tradicionalne e-light metode visokog zagrijavanja efikasno podižu temperaturu područja korijena, bulbusa i okolnog tkiva, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. SHR se ne fokusira samo na melanin kao primarnu kromoforu (biološki aktivne molekule kože). Umjesto toga, SHR se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (potpovršinskog)sloja kože kontinuiranim pomicanjem laserske glave preko tretiranog područja. SHR podiže i održava temperaturu do 45°C do 50°C, držeći toplinu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući ugodnu temperaturu na površini kože. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na razinu potrebnu za sprečavanje rasta dlake. SHR tehnologija osigurava podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što bi moglo da uzrokuje bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Time se eliminira osjećaj boli, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL-a i lasera za uklanjanje dlačica.

SHR tehnologija predmet je kliničkih studija, brojnih stručnih izvještaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje uspoređuju SHR s drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava.

BEZBOLAN, za sve tipove kože.


Kontraindikacije su: fotosenzibilni lijekovi, kožne bolesti, hormonski poremećaji, period trudnoće i dojenja.

Prije tretmana: potrebno je dlačice ukloniti brijačem večer prije tretmana, a bar 2 tjedna dlačice ne čupati iz korijena.

Za najbolje rezultate, poželjno je da osoba ne ide u solarij najmanje 2 tjedna prije tretmana. Područje koje epilirate obrijte ili depilirajte kremom za depilaciju večer prije ugovorenog tretmana, a 2-3 tjedna prije tretmana prestanite uklanjati dlačice iz korijena (pincetom ili voskom), već samo površinski.