Nova godina u nezaboravnom Sarajevu!!! 3 dana/2 noćenja u Superior sobi, doručak, 1 svečana večera uz piće za 2 osobe u Hotelu Maxi 3* 30.12.16.-02.01.17. za samo 719 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko želite umjesto na sarajevskom trgu Novu godinu dočekati kod nas u restoranu Maxi, zabavit ćete se uz Gorana Dizdarević Grka i Duo Picardia i harmoniku, ALL INCLUSIVE po specijalnoj cijeni za samo 50 eura!!! Djeca do 2 godine borave BESPLATNO! Kupon je iskoristiv 30.12.16.-02.01.17.!

Ponuda uključuje: Nova godina u Sarajevu - 3 dana/2 noćenja sa doručkom i jednom svečanom večerom za samo 719 kn!


Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja u Superior sobi, 2x doručak za dvije osobe, 1x romantična večera s pićem za dvoje, Besplatni Wi-Fi, Besplatni parking.


Fakultativno: 

Novogodišnja zabava u restoranu Maxi. Uz Gorana Dizdarević Grka i Duo Picardia i harmonika! 

           Cijena od 50 eura ALL INCLUSIVE!!!

SOBE HOTELA MAXI

Deluxe sobe su dobro opremljene i elegantno ukrašene klasičnim namještajem te garantiraju maksimalnu udobnost. Sobe su opremljene bračnim krevetom, udobnim madracima i posteljinom. Klasični namještaj i prostrana kupaonica će vam pružiti osjećaj ležernosti.


Sve sobe su opremljene sa:

Klimom

Tušem

LCD flat-screen TV

Kupaonicom

Kablovskom TV

Fenom za kosu

Besplatnim brzim Wi-Fi internetom

Telefonom

Mini barom

RESTORAN

Odlučite se za posjet našem restoranu ili našoj terasi. Hotel Maxi restoran i bar pruža raznovrsnu ponudu jela sačinjenih od najsvježijih, sezonskih namirnica i najboljih bosanskih proizvoda. Ponuda se sastoji od tipičnih bosanskih jela do tjestene, graha i sendviča. 

Uz vrlo opuštenu atmosferu i brojne mirne kutke za diskretne razgovore, restoran je savršeno mjesto za neformalne sastanke. Naručite sendvič i lagani zalogaj za ručak te nastavite raditi - ne morate napuštati svoje mjesto u restorani jer će Vas naše ljubazno osoblje uslužiti i donijeti sve do vas.

Restoran pruža usluge keteringa te posjeduje dovoljno sjedećih mjesta da ugosti veće grupe.

GRAD SARAJEVO

Svakako u glavnom gradu BiH, prošećite žilom kucavicom Sarajeva i glavnom turističkom atrakcijom, Bašćaršijom. Baščaršija je stara sarajevska čaršija i povijesni i kulturni centar grada, izgrađen u  15. stoljeću kad je Isa-beg Ishaković osnovao cijeli grad. Riječ Baščaršija potiče od riječi "baš", koja znači "glavna" na turskom, tako da Baščaršija znači "glavna čaršija". Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih povijesnih objekata, poput Gazi Husrev-begove džamije i sahat-kule. 

Ne propustite i Vrelo Bosne, Izvor  rijeke Bosne i jedan od najpoznatijih obilježja Bosne i Hercegovine. Vrelo Bosne se nalazi na periferiji Sarajeva, pored Ilidže. Jedno od najpoznatijih scena prirodne ljepote u regiji smješteno je u metro području Sarajeva. Dosta životinja se nalazi u parku, poput patki i labudova. Tu su također druge zanimljivosti, poput fijakera, mjesta za izlet i restorana.

Popusti za djecu: djeca do 2 godine borave besplatno, od 2 do 10 godina doplata 10 km u hotelu, iznad 10 godina doplata 15 km.

Crno jaje preporuča provjeru slobodnih termina s hotelom prije kupnje kupona.

ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija unaprijed željenog termina na tel.: +387 33 713 640, mobitel: +387 61 308 294 ili e-mail: hotel_maxi@outlook.com, uz KOD i ID kupona.