[TERME RADENCI - SLOVENIJA] Doček Nove uz 3 polupansiona, ulaz u saunu, cjelodnevno kupanje i jedinstveni doček na bazenu uz novogodišnju all inclusive večeru, sve za 2 osobe po super cijeni!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uđite opušteno u Novu 2017-u godinu! Spojili smo za Vas vrhunski paket prepun pogodnosti i predivan hotel, te malo odmora uz relaksaciju uz bazen i saunu, i malo zabave uz jedinstven novogodišnji doček uz bazen! Top ponuda za savršen doček Nove godine!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

3 polupansiona (buffet doručak i večera); 31.12.16. je novogodišnja večera na bazenu; u dvokrevetnoj sobi s francuskim krevetom u hotelu Radin **** ;31.12.16. doček na bazenu - hladno topli buffet, okrepljenje u ponoć, odabrana pića - all inclusive;neograničeno kupanje u termalnom kompleksu; na dan dolaska mogućnost kupanja od 11 h; 1 x dnevno ulaz u svijet sauni do 15 h - ne vrijedi na dan odlaska; korištenje ogrtača za kupanje; jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak - subota); pijenje radenske slatine u salonu mineralne vode; cjelodnevno kupanje na dan odlaska; animacijski program; besplatni parking; besplatni internet u predvorju hotela.


Terme Radenci se nalazi na sjeveroistoku Slovenije, na granici sa Austrijom, oko 5 kilometara udaljeno od Gornje Radgone i 13 kilometara od Murske Sobote.

Hotel Radin sa četiri zvjezdice, centralni je hotel lječilišta, hodnikom je povezan sa  termalnim bazenskim dijelom te zdravstvenim i wellness centrom.

Hotel Radin**** sa svojih 291 udobno i lijepo opremljenih soba, gostima nudi svu potrebnu udobnost za opušteni odmor. Sobe imaju kupaonicu s tušem ili kadom, sušilom za kosu, balkon, telefon, radio, satelitsku TV, mini bar, kupaći ogrtač i sef. Dio soba je klimatiziran i s francuskim balkonom, a dio soba ima balkone i nema klimu.


Mineralna voda Radenska, po sadržaju CO2, spada među najbogatije mineralne vode u Europi. Ima više ljekovitih i blagotvornih učinaka na naše tijelo: stabilizira krvni tlak, pospješuje probavu i općenito jača tijelo i bitak. Kao kupka, pomaže kod različitih bolesti srca i krvnih žila: arterijska hipertenzija, stabilna angina pektoris, stanje nakon pretrpljenog srčanog infarkta, stanje nakon operacija na srcu i krvnim žilama, smetnje periferne arterijske i venske cirkulacije.

SVIJET TERMALNIH IZVORA

Gosti Hotela Radin mogu koristiti bazenski kompleks Terma Radenci.

Na raspolaganju im je ukupno 1.460 m2 vodenih površina s 10 različitih i međusobno povezanih bazena s termalnom i običnom grijanom vodom u kojima gosti mogu nakupljati kilometre plivanja, a u svijetu saune gosti se mogu opuštati u 6 različitih vrsta sauna (biljna, infracrvena, turska, 2 finske i tilarium).

Bazenski kompleks u Termama Radenci obuhvaća unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termomineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom i termalnom vodom, bazen za knapjanje s hladnom vodom, slapove, podvodne i nadvodne masaže i atraktivnom brzom rijekom.

Bazenski kompleks Terma Radenci, prema ocjenama posjetitelja slovenskih kupališta u akciji „Naj kupalište“, ubraja se među najpopularnije bazene u svojoj kategoriji!

Uz kupanje u bazenima, Lječilište raspolaže i Ayurveda centrom gdje je u ugodnom ambijentu moguće iskušati opuštajuće i revitalizirajuće ayurvedske masaže. U Centru opuštanja Corrium možete upoznati wellnes snagu radenske mineralne vode. A u Beauty centru goste Hotela Radin očekuju tretmani za ljepotu.

Legenda kaže da su mineralnoj vodi u Radencima nekada davno put pod zemlju utirali marljivi patuljci. Žuborenje vode čuo je student medicine koji je pronašao izvor vode i dokazao njezino ljekovito djelovanje. Još 1882. godine Radence su posjetili prvi lječilišni gosti koji su na sebi otkrili ljekovito djelovanje radenske mineralne vode na srce i krvne žile!

AKTIVAN ODMOR

Više od 250 sunčanih dana jamči obilje rekreacije na otvorenom!

Terme Radenci osim po lječilišnom turizmu poznato je i po mnogobrojnim mogućnostima aktivnog odmora na otvorenom. Gostima Hotela Radin na raspolaganju je jahanje tenis, fitnes, vođene vježbe u vodi i u dvorani, a okolica pruža mogućosti za biciklizam, pješačenje, trčanje ili nordijsko hodanje.

Muru je moguće otkrivati i s tradicionalnom »büjraškom šefom«, a nakon vožnje čamcem, posjetitelji mogu poći na 8 kilometara dugu stazu između izvora života koja ih vodi do 7 različitih izvora mineralne vode na području Radenaca.

Staza uz Muru

Pješačka staza Radenci - Hrastje obavija obalu rijeke Mure kroz netaknutu prirodu s posebnom florom i faunom.

Pomurska planinska staza

Zaštićena područja prirode na Goričkoj izvrsna su prilika za otkrivanje prirodne i kulturne baštine regije, a po cijeloj regiji vijuga i Pomurska planinarska staza.

RADENCI već 130 godina dišu s Termama Radenci. Poštovanje te slavne obljetnice može se osjetiti na svakom koraku.

Gosti mogu organizirano razgledati Terme Radenci i upoznati njihovu povijest. U razgled su uključeni i kušanje Radenske mineralne vode u salonu mineralne vode.

Astronomsko promatranje zvjezdanog neba u Termama Radenci

Razgled Radgonskog podruma pjenušaca

Radgonski podrum jedan je od najzanimljivijih podruma (buteljiranih) vina u bocama i pjenušaca. Izgrađen je u obliku slova V i nalazi se pod brdom dvorca.

Otok ljubavi i gozba u Ižakovcima

Na Otok ljubavi moguće se dovesti brodom koji je jedna od rijetkih još postojećih veza između lijeve i desne obale Mure. Poseban je doživljaj kušanje lokalnih kulinarskih specijaliteta koji se pripremaju pred gostima.

Sajmovi kućne radinosti

U Termama Radenci redovito se predstavljaju lokalni ponuđači: vinari, proizvođači meda i uljari, organiziraju se i degustacije lokalnih vina, a zajedno s njima lječilište priprema i priredbe (gala priredbe, Noć pjenušca, Martinova večer).

Na recepciji Terma Radenci možete dobiti više informacija o organiziranim aktivnostima i izletima!

Za korištenje navedenog kupona kupac se ODMAH po primitku kupona mora javiti odjelu rezervacija hotela: +386 2 520 27 22 ili na e-mail: info@zdravilisce-radenci.si, uz KOD i ID kupona.