Ovih praznika svi u Umag! 3 dana uz 2 noćenja s doručkom i večerom, u classic sobi za 2 osobe u Village Sol Garden Istra i neograničeno korištenje fitness dvorane i unutarnjeg bazena za samo 818 kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel se nalazi u Katoro Resortu, samo 200 metara udaljen od mora. Gosti mogu koristiti sve sadržaje hotela Sol Garden Istra koji se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa Village Sol Garden Istra!


Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom i večerom, u classic sobi park strana za 2 osobe.

Dodatne pogodnosti: neograničeno korištenje fitness dvorane i unutarnjeg bazena, besplatan parking, besplatan internet. Ulaz u wellness po posebnoj cijeni od 50,00 kn po osobi, plaćanje na licu mjesta.


Check in: od 14:00, Check out: do 12:00 h (mogućnost early check in i late check out, ovisno o raspoloživosti).


Hotel Sol Garden Istra je jedan od najboljih obiteljskih hotela u Hrvatskoj! Prekrasan ambijent, dobra hrana, spa tretmani i kvalitetna usluga, uz sve elemente koji će olakšati boravak roditeljima, a djeci će osigurati nezaboravan provod!

Village Sol Garden Istra udaljen je 3 km od centra Umaga, u naselju Katoro, 250 m udaljen od mora.

Sobe
Dvokrevetne sobe: 165, hotelski apartmani s jednom dvokrevetnom prostorijom za spavanje: 33
SAT TV, telefon
Internet priključak (u hotelu) i bežični pristup u svim sobama
Mini bar (na upit)
Sef
Sistem grijanja i hlađenja
Kupatila s kadom/tušem, sušilo za kosu
Balkon
Mogućnost rezervacije povezanih soba i "obiteljskih" soba (2+2)
Sobe su prilagođene osobama s invaliditetom



Više o Umagu

Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.

Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve...

U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima. Umaško more kristalno je čisto i pogodno za kupanje od svibnja do listopada, a tijekom cijele godine gosti uživaju u raznim događajima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetite grad Umag i doživite neponovljivo iskustvo Istre!