AKCIJA!! Tretman lipolaserom i tretman infraterapist saune za samo 99 kuna u Salonu Goga u Zagrebu! Tretman oblikovanja tijela i efikasnog uklanjanja viška masnoće!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako se izboriti sa celulitom i viškom masnih naslaga predstavlja jednu od najčešćih ženskih dilema. Međutim, ponekad čak i pored puno uloženog truda, masne naslage i centimetri viška u obujmu ne mogu se lako ukloniti, a dijete rijetko daju rezultate baš na mjestima na kojima bismo mi željeli!

Ponuda uključuje: 1 tretman hladnog lipolasera i 1 tretman infraterapist saune.

Više o lipolaseru

LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

ODMAH po kupnji kupona rezervacija prvog termina ili minimalno 3 dana ranije na mobitel: 098 908 9731, uz KOD i ID kupona po primitku.