Uživajte uz odlične pakete Studia ljepote Kali! 5x kavitacija, 5x pressoterapija, 5 x lipo laser, 5x elektrostimulacija uz 78% popusta i za nevjerojatnih 999kn! Svaki tretman se koristi u 5-7 dolazaka!

Ponuda uključuje: Kali Studio ljepote- specijal mršavljenje od 20 tretmana za samo 999 kn!


Cijena uključuje: 

5 x kavitaciju, 

5 x presoterapiju, 

5 x elektrostimulaciju, 

5 x lipolaser.


5-7 dolazaka.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br.tel.: +385 97 668 1677, uz KOD i ID kupona po primitku. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!

     

KAVITACIJA

Kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnihmasnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. Aparat koji koristimo u salonu za njegu lica i tijela Sub Rosa funkcionira kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije elektrostimulacije. Ultrazvučni valovi se prilagođavaju i usmjeravaju posebno za svakog klijenta, što omogućava i osigurava selektivno razbijanje masnih stanica. Na ovaj način koža, krvne žile i mišići ostaju zdravi.

Ultrazvuk u tkivu stvara mjehuriće koji se povećavaju dekompresijom i rastom temperature, uslijed čega mjehurići eksplodiraju i masne stanice pucaju. Nakon pucanja masne stanice odlaze kao trigliceridi u međustanične prostore i tamo se, pomoću enzimskih aktivnosti, dijele na glicerol i više masne kiseline. Više masne kiseline metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se razgrađuju jednako kao i hrana koju unosimo u organizam.

Za što uspješniju eliminaciju otopljenih masnih naslaga vrlo je važno da aparat za kavitaciju ima ugrađenu elektrostimulaciju. Ovu opciju ima najnovija serija aparata koja klijentima garantira sigurnost, luksuz i zadovoljstvo jer je smanjenje obujma nakon prvog tretmana mnogo vidljivije upravo zbog stimulacije koja je sastavni dio tretmana.


PRESSOTERAPIJA 

Ako niste znali limfa je poznata kao bezbojna tekućina koja se nalazi u prostoru tkiva, a koja kruži cijelim tijelom. Njezina uloga se prije svega usmjerava na prenošenje otpadnih tvari i naravno bjelančevina.Naime za sve one koji nisu znali limfa je itekako ključna budući da svakoj stanici prenosi kisik dok na povratku preuzima otpadne tvari koje mogu štetiti i opet se vraća u krvotok. Pressoterapija može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba. Međutim nekako se najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta.


Njezina učinkovitost leži u činjenici kako se samim postupkom uklanja višak tekućine iz vezivnog tkiva zbog čega dolazi do veće opskrbljenosti stanica kisikom. Pored toga pomaže kod uklanjanja svih štetnih tvari te pomaže kod boljeg izgleda same kože. Za sve one koji se odluče na tretman limfne drenaže u svrhu rješavanja celulita trebaju znati kako tretman traje oko pola sata tijekom čega djeluju razni valjci, koji prije svega djeluju na što bolje otvaranje limfnih zalistaka.Upravo tako prihvaćaju samu limfu i dreniraju je prema limfnim čvorovima i naravno srcu. Kada malo bolje pogledate radi se o jednom od uspješnijih načina u borbi protiv celulita.


Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.


LIPOLASER


Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.

 

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.

Učinci elektrostimulacije: smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.