Smjestite se u unikatnom, šarmantnom hostelu koji je zaštićena povijesna venecijska palača s šarmantnom i autentičnom arhitekturom u centru Poreča i dočekajte Novu 2017-u godinu na otvorenom, gdje nastupaju Jasmin Stavros i Mladen Grdović!


Izaberite između 4 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja, u dvokrevetnoj sobi s zajedničkom kupaonom, sve za 2 osobe. 

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 noćenja, u četverokrevetnoj sobi s zajedničkom kupaonom, sve za 1 osobu. 

Ponuda 3 uključuje: 3 dana, 2 noćenja, u peterokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom unutar sobe, sve za 1 osobu. 

Ponuda 4 uključuje: 3 dana, 2 noćenja, u šesterokrevetnoj miješanoj sobi s zajedničkom kupaonom, sve za 1 osobu. - rasprodano



Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča doček na otvorenom, gdje nastupaju Jasmin Stavros i Mladen Grdović!


NOĆNI ŽIVOT
ISPROBAJTE NEŠTO NOVO
 
zabava u poreču dostupna je na svakom koraku. nezaboravna cijelovečernja iskustva možete naći u najvećem klubu regije, diskoteci byblos. glazba vrhunskih internacionalnih hitova pratiti će vas iz brojnih klubova, noćnih barova i kafića.


BUDITE DIO BOGATE POVIJESTI
 
cijela je starogradska jezgra živi spomenik kulture. naličja brojnih gradskih palača otkrit će vam povijest njihove gradnje kroz različita stilska i povijesna razdoblja.

POREČ - TISUĆLJETNI GRAD
Poluotok na kojem se danas nalazi starogradska jezgra Poreča bio je vjerojatno naseljen još u neolitu. Ilirski stanovnici Histri naselili su gradine u okolici današnjeg grada na poluotoku širine oko 200 metara i dužine 400 metara zahvaljujući prirodnoj zaštiti koja je uvjetovala izgradnju lučkog središta. Podaci grčkih povjesničara i geografa iz 6. i 4. stoljeća pr. Kr. govore o manjem ribarskom naselju s lučicom. Arheološki nalazi svjedoče o ljudskim obitavalištima u minula četiri stoljeća.

U 2. stoljeću prije naše ere uz ovu prirodnu luku izgrađeno je rimsko naselje koje se razvilo u vojnu utvrdu gradskih osobina. Pravilan geometrijski raster ulica, s okosnicama Cardom Maximusom i Decumanusom te središnjim Forumom, sačuvan je sve do danas. Status grada (municipija) Poreč je dobio prije Cezarove vladavine, a u prvoj polovici 1. stoljeća postao je Colonia Iulia Parentium.

Poreč je imao biskupa još od vremena progona kršćana u 3. stoljeću. Prvi porečki biskup Mavar bio je žrtvom jednog od progona rimskih vlasti, a nakon mučeničke smrti proglašen je svecem zaštitnikom grada. Od tada do danas Poreč je biskupija, a na mjestu gdje je biskup Mavar podnio svoje mučeništvo izgrađena je ranokršćanska katedrala u 4. stoljeću, proširena stotinu godina kasnije. U 6. stoljeću biskup Eufrazije na istom je mjestu dao sagraditi baziliku - danas biser graditeljske baštine grada, od 1998. godine pod zaštitom UNESCO-a.


ODMAH po kupnji kupona sve informacije vezano za rezervaciju termina možete dobiti putem maila hostelalma2@gmail.com ili putem telefona 095 7416 042, uz KOD i ID kupon po primitku.