[ZAGREB] Preoblikovanje tijela u samo tjedan dana! 3 vakuumska treninga ciljanog mršavljenja + 3 vakumske limfne drenaže, 1 shake za mršavljenje uz GARANCIJU na rezultat...u HYPOXI studiu za 439 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U samo 7 dana preoblikujte svoje tijelo uz vrhunskih 6 tretmana + 1 shake za mršavljenje nakon svakog treninga uz GARANCIJU na rezultat te mjerenje i nutricionistički plan! Garantiramo vidljive rezultate u samo 3 dolaska!!! Kuponi su iskoristivi do 11.02.2017.!

Ponuda uključuje: HYPOXI studio Zagreb - u samo 7 dana oblikujte svoje tijelo uz 6 tretmana + shake + mjerenje i nutricionistički plan za samo 439 kn!


Ponuda uključuje: 6 tretmana/3 vakuumska treninga (30min) ciljanog mršavljenja i 3 vakumske limfne drenaža (20 min) sa masažom + 1 shake za mršavljenje nakon svakog treninga uz GARANCIJU na rezultat u HYPOXI studiu u Zagrebu + mjerenja i nutricionistički plan! 


U samo 7 dana preoblikujte svoje tijelo! 

Garantiramo vidljive rezultate u samo 3 dolaska!!!


Cijena uključuje: nutricionističko savjetovanje uz plan prehrane, Individualni programi treninga za svaku osobu, Praćenje smanjenja obujma nakon svakog treninga. 


ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 092/3417372ili 01/4841050 ili e-mail: hypoxi.zagreb@gmail.com, minimalno 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.

HD Comfort

HYPOXI je nastavio razvoj prirodno ljekovite ručne limfne drenaže najsuvremenijom tehnikom.

Obogaćivanje krvi hranjivim tvarima

Podtlak – vakuumska terapija. Podtlak omogućuje da se krv obogati hranjivim tvarima i kisikom. Osim drugih zdravstvenih koristi posljedica je poboljšani metabolizam

Nadtlak – kompresijska terapija. Nadtlak je uspješan u uklanjanju otrova iz tijela i pridonosi boljemu djelovanju limfnoga sustava te cirkulacije. Riječ je o stalnom nježnom povlačenju i potiskivanju kože. Vaša koža vježba bez vaše suradnje. Rezultat je glatkija, čvršća i elastičnija koža. Osim postizanja lijepoga i mladenačkog izgleda kože važno je da se time zaštićuju i unutarnji organi.

 HYPOXIDERMOLOGY postiže tako uspješne rezultate jer kombinira dvije visokoučinkovite metode: vakuumsku i kompresijsku metodu.


Jeste li već poželjeli imati stas da možete obući najdražu suknju ili uske hlače? S120 najučinkovitiji je u uklanjanju tvrdokornih masnih naslaga na donjem dijelu tijela.

S120 razvio je jedinstven način sagorijevanja masnoće istodobnom uporabom triju visokoučinkovitih metoda. Uživajte u spoznaji da vam svaka minuta vježbanja na S120 aktivira metabolizam masnoće na kritičnim dijelovima tijela, a to su noge, stražnjica i bokovi. Preoblikujte donji dio tijela pomoću uređaja S120, koji udružuje tri metode.

Aktiviranje sagorijevanja

Uporaba podtlaka – vakuumska metoda. Zadaća podtlaka je da povuče krv u kožne stanice i masno tkivo te poboljša krvotok. Posljedica su dobro prokrvljena kritična područja (krv je obogaćena hranjivim tvarima i kisikom) te uspješan prijenos toksina i masnih kiselina iz toga područja.

Sagorijevanje masnoće

Trening, vježbanje – oblik metode Činjenica je da kretanje ima vrlo važnu ulogu u sagorijevanju masnoće. Vježbanje je dakle odlučujući element HYPOXI Trainera 

Vacunaut

 Vacunaut cilja na područje oko trbuha, dakle problematično područje za muškarce i žene. Vacunaut uspješno kombinira tri metode: udružuje njihove učinke i prednosti u jednom uređaju.

Vježbanje pomoću kombinacije kompresije i vakuumske metode osmišljeno je upravo za uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga.

Sagorijevanje masnoće

Činjenica je da kretanje ima vrlo važnu ulogu u sagorijevanju masnoće. 


Bedra i stražnjica

Vitke noge – ali kako? To je nekoć bilo moguće samo pomoću vrlo skupih operacija ili plastične kirurgije. Trening HYPOXI nesumnjivo je najbolja alternativa: do odličnih rezultata dolazi se na posve prirodan način, rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana i dugotrajni su.

Tvrdokorna masnoća

Posljedica Na kritične dijelove tijela pomoću dosadašnjih treninga usprkos vrlo redovitome vježbanju i istodobnoj dijeti niste mogli učinkovito djelovati. Razlog: masnoća se uvijek najprije razgrađuje tamo gdje je najlakše dostupna, a ne tamo gdje je ima najviše. Najlakše je dostupna na dobro prokrvljenim dijelovima tijela. Slabo prokrvljen središnji dio tijela i posljedično loš transport masnih kiselina uzrokuje nakupljanje tvrdokorne masnoće, veća opterećenja vena i slabljenje vezivnoga tkiva.

Učvrstite kožu

Iako smo zdravi, ne osjećamo se uvijek zadovoljnima i sretnima “u svojem tijelu”. Na naše opće stanje i samosvijest snažno utječe i izgled kože. U današnjem svijetu svi stremimo tome da izgledamo zdravo i mladenački. Upravo je zato osmišljena terapija HYPOXIDERMOLOGY, pomoću koje se učvršćuje i uljepšava izgled kože. Ta metoda pomlađuje kožu budući da se poboljšavaju sastav tkiva i elastičnost.


Temelj terapije

Kao i mišićima, i koži je potrebno vježbanje da ostane u dobroj formi. Stalno vučenje i potiskivanje kože rasteže i skraćuje elastična vlakna vezivnoga tkiva kože, koja time postaju snažnija i napetija. HYPOXIDERMOLOGY jedinstvena je metoda, omogućuje siguran i učinkovit trening kože, bez bilo kakvih nuspojava ili rizika. To je najugodniji način za poboljšanje stasa i ujedno za potpuno opuštanje budući da vaša koža trenira bez vaše suradnje.

Sve o ACTIVE PRO 80 shakeovima koji su specijalno razvijeni za sve fitness sportaše, te nude visokovrijedne proteine za mišićnu izgradnju pogledajte ovdje!