Uložak za obuću po Vašoj mjeri! INTER MED SERVICE - izrada personaliziranih uložaka za sportsku ili zimsku obuću za 255 kn! GRATIS dostava ili osobno preuzimanje u Zagrebu, Rijeci ili Puli!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako volite duge šetnje i krećete se po cijeli dan, poklonite sebi uloške po mjeri izrađene putem kompjuterske analize ili digitalnog otiska! Ortopedski ulošci pomažu u uklanjanju bolova u nogama, zglobovima, stopalima, koljenima, kukovima i leđima. Kupon je iskoristiv do 05.02.2017.!

Ponuda uključuje: INTER MED SERVICE- izrada personaliziranih uložaka za sportsku ili zimsku obuću za 255 kn!


Zagreb, Pula, Rijeka - mjesta za preuzimanje! 

Dostava za cijelu Hrvatsku!

           Dostava se ne naplaćuje osim za Zagreb je dostava 30 kn!  

           Analiza hoda se radi isključivo u Zagrebu!

    

Cijena uključuje: ortopedske uloške za odrasle po mjeri za sportsku i zimsku  obuću uz garanciju 6 mjeseci - jedan par tipa normal za odrasle iz ponude Inter med servicea.


Ortopedski uložak tipa normal tanji je model uložaka namijenjen laganoj obući (balerinka, mokasina i niska cipela). 


Dodatne pogodnosti: gratis kompjuterska analiza hoda, 50% popusta na redovnu cijenu na bilo koji model uložaka.

Ulošci se izrađuju po mjeri i imaju garanciju 6 mjeseci!


1) Radno vrijeme Klovićeva 2:

pon-pet: 08:00-16:00

srijeda: 08:00-18:00 (potrebna najava)

subota: 09:00-12:00 (potrebna najava)


2) Radno vrijeme Knežija

Davorina Bazjanca 9, Knežija,

tel. 01/5810-297

pon: 14:00-18:00

uto-pet: 08:00-12:00h

Subota neradna.

Analiza hoda: 08:30h - 15:30h radi se isključivo u Zagrebu!


Otisak stopala možete napraviti na 3 načina: 

1) osobnim dolaskom na jednu od navedenih lokacija;:


1.INTER MED SERVICE, Klovićeva 2, Zagreb, 01 2363 240, e-mail: intermedprodaja@gmail.com

2.INTER MED SERVICE Knežija, Davorina Bazjanca 9, tel. 01 5810297, e-mail: intermedprodaja@gmail.com

3. Medicinska oprema stari grad, Matije Vlačića Flaciusa 3, Rijeka, Kontakt podaci: 051 211 253, e-mail: intermedprodaja@gmail.com

4. Ljekarna Irena Grahovac, Trg I. Istarske Brigade 5, Pula, Kontakt podaci: 052 501 939, e-mail: intermedprodaja@gmail.com


2) slanjem fotografije stopala

3) slanjem otiska stopala u pjeni koju će Vam besplatno biti dostavljena (ukoliko se odlučite za ovo kontaktirajte nas na 01 2363240 ili ortofit@gmail.com te navedite kôd kupljenog kupona kako bismo vam poslali pjenu)


Kompletna kompjuterska analiza hoda radi se u Zagrebu, a na ostalim lokacijama se uzimaju kompjuterski otisci stopala koji se dalje obrađuju u Zagrebu.

Ortopedski uložak S - plus je namijenjen za osjetljiva stopala, za tenisice, čizme i dublju komfornu obuću. Analiza hoda služi za provjeru statike i dinamike hoda. 


Ako volite duge šetnje ili na poslu i u kući stojite i krećete se po cijeli dan, poklonite sebi uloške po mjeri izrađene putem kompjuterske analize ili digitalnog otiska. Ortopedski ulošci za stopala pomažu u uklanjanju bolova u nogama, zglobovima, stopalima, koljenima, kukovima i leđima. 


Statistički podaci pokazuju da 50% - 80% gradskog stanovništva ima spuštena stopala. To se povezuje s činjenicom da se stopalo još nije potpuno anatomski i funkcionalno prilagodilo opterećenju čovjeka u svakodnevnom životu. No, ne morate imati „samo“ spuštena stopala da bi vam trebali ortopedski ulošci. Zbog tvrdih podloga, kao što su beton i asfalt, naša stopala gube prirodno stečenu elastičnost i zbog tih razloga gubi se dobra, kako statička tako i dinamička, funkcija stopala. Posljedice toga su svima poznate: bol u lumbalnoj i vratnoj kralježnici, osjećaj umora i težine u nogama, boli te naticanja nogu.

    

Osim redovnim vježbama, statika stopala se može korigirati izradom odgovarajućih individualno izrađenih ortopedskih uložaka koji se stavljaju u cipele. Ortopedski ulošci se stavljaju u obuću u kojoj pojedinac provodi najveći dio dana te u športsku obuću jer kod sportaša može doći do velikih problema zbog deformiranih stopala. Zahvaljujući novoj tehnologiji danas postoje kompjuterski programi kojima se kvantitativno i kvalitativno analizira hod. Izrađuju se ortopedski ulošci koji korigiraju opterećenja stopala u stajanju i hodu.