[SELCE] 2 noćenja s Polupansionom uz konzumaciju pića za vrijeme večere, korištenje bazena, 1x kava i kolač, bon za igru u Casinu, i brojne druge pogodnosti za 2 osobe za 899kn u Hotelu Katarina 4*!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite sve zimske čari malog primorskog mjesta uz miris mora i mediteranskog bilja te polupansionski smještaj u Hotelu Katarina****! Preporučamo kao romantičan odmor u dvoje ili za obitelji s djecom! Izdvojite malo vremena i dobro proučite bogati paket po nevjerojatno dobroj cijeni! Bon voyage!

Ponuda uključuje: 


3 dana uz 2 noćenja u standardnoj klimatiziranoj sobi + doručak i večera (polupansion) 
neograničena konzumacija pića za vrijeme večere (vino, pivo, sokovi i voda)
 1 x kava i kolač u kavani International (jednom tijekom boravka) 
bon za igru u Casinu Senator Jackpot Island u hotelu International (jednom tijekom boravka) 
besplatan WI-FI u sobi 
gratis parkirno mjesto (ograničen broj, rezervacija nije moguća) 
neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, sve za 2 osobe.


Kupon vrijedi isključivo u terminu od 23.12.16. do 29.12.16.

Obavezna provjera prije kupnje i rezervacija nakon kupnje na telefon 051/764-111 ili na mail katarina@jadran-crikvenica.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.


O hotelu: 

Izgrađen je 1971., a renoviran 2016. godine. Kombinacija modernog i prošlog razdoblja daje poseban šarm ovom prostranom hotelu. Kompleks sa otvorenim bazenima ispred hotela, koji nosi međunarodnu markicu ekološke kvalitete Europsku Plavu zastavu, pravo je mjesto za opuštanje i zabavu. U centru Selca, svega 200m od hotela, doživjet ćete sve čari malog primorskog mjesta uz bogatu gastronomsku ponudu u brojnim restoranima i konobama. Miris mora i mediteranskog bilja pratit će Vas u šetnji do Crikvenice obalnom šetnicom poznatom kao "Šetnica zdravlja". 

Hotel Katarina nudi smještaj u 152 sobe. Sve sobe imaju tuš/WC, direktan telefon, Sat-TV, klimu i Wi-Fi. 

U blizini hotela se nalazi i župna crkva Sv. Katarine. 


Selce 

Slikovito primorsko mjesto sa više od sto godina turističke tradicije. Prvo morsko kupalište otvoreno je davne 1894. pa se ta godina i smatra početkom organiziranog turizma. Selce je gradić sa sačuvanim primorskim izgledom koji je 2002. godine osvojio prvo mjesto u akciji Hrvatske turističke zajednice "Plavi cvijet" kao najuređenije turističko mjesto na Jadranu. Foto galerija Razvijena turistička ponuda uključuje niz restorana, konoba i cafe barova, brojna kulturno-zabavna događanja, razne sportsko rekreativne sadržaje, uređene plaže i prekrasni lungomare koji Selce povezuje sa Crikvenicom.