[PULA] Zaboravite na uvijač za trepavice i maskaru! Ekstenzije trepavica, korekcija i oblikovanje obrva u Beauty centru Callisto uz 53% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sa ekstenzijama trepavica, može se postići dramatičniji izgled trepavica bez ikakvih problema ili kompleksnog nanošenja šminke za sve svečane prigode, a također je vrlo traženi i prirodni look za svakodnevnu upotrebu!

Ekstenzije trepavica su visokog standarda, jer dodaju zavodljivost i stil oku, omogućavajući dugotrajno nošenje i prekrasno iskustvo sa nadograđenim trepavicama. Ekstenzije trepavica su individualne dugotrajne trepavice koje se apliciraju direktno na prirodne trepavice sa medicinskim ljepilom. Na taj način se prirodne trepavice nadograđuju, produžuju i povećava im se volumen. 


Kako izgleda postupak ugradnje ekstenzije trepavica?  Pomoću posebnih papirnatih izolatora koji se lijepe na kožu izoliraju se gornje od donjih trepavica. Prije ugrađivanja ekstenzija pripreme se ekstenzije trepavica – bitno je dobro  procijeniti koja duljina i debljina ekstenzija trepavica odgovara klijentici, u skladu s prirodnim trepavicama. U slučaju da su prirodne trepavice kraće i tanke, ne valja ugrađivati drastično  dulje i deblje ekstenzije, kako ne bi nastalo preveliko opterećenje na prirodne trepavice ili kako ekstenzije ne bi krivo rasle u simbiozi s prirodnim trepavicama. Na koji način će se ugrađivati ekstenzije ovisi o obliku oka bademasto, okruglo, sitno, krupno) Kombiniraju se različite veličine ekstenzija ovisno o formi oka. Kada su ekstenzije pripremljene kreće se na ugradnju. Pincetom se izdvoje sitne prirodne trepavice, izolira se jedna na koju se lijepi ekstenzija. Ekstenzija trepavice umoči se u ljepilo i s takvom se ekstenzijom namaže prirodna trepavica te se na nju položi ekstenzija a višak ljepila se ukloni. Postupak se ponavlja dok se ne popune sve trepavice. Skidaju se izolatori i počešljaju trepavice. Kompletan postupak traje oko sat do sat i pol.

Koje vrste ekstenzija postoje? U našem salonu koristimo najkvalitetnije ekstenzije od kashmira, zbog njihove kvalitete– ne petljaju se i najsličnije su ljudskoj dlaci a sve  vrste dolaze u različitim duljinama (od 9 do 15 mm) i obliku zakrivljenosti  koje se posebno biraju ovisno o obliku oka i poziciji na kojoj se ugrađuju.  Ekstenzije se nanose i lijepe na prirodne trepavice posebnim medicinskim  polutrajnim ljepilom koje nije opasno za oči niti oštećuje prirodne trepavice.
Kako se održavaju ekstenzije trepavica?  Ekstenzije je potrebno držati čiste i uredne i redovito češljati s češljićem za trepavice, izbjegavati trljanje pretjerano diranje čupkanje, redovito skidati make up ukoliko  ga nanosimo na kapke sjenilo i olovku za oći. S obzirom na to da su ekstenzije  zalijepljene za prirodne trepavice one traju koliko traje i prirodni ciklus vaših  trepavica, a to je maksimalno do 6 tjedana.Međutim, kao i sve druge dlake na  našem tijelu i trepavice rastu u različitim ciklusima, tako da – želite li uvijek  imate predivne, pune trepavice, svakako preporučujemo da na nadopunu  (ili kako mi to zovemo – njegu) dolazite svaka 2-3 tjedna.

Da li ekstenzije smiju doći u doticaj s vodom? S ekstenzijama se možete tuširati, kupati, plivati, bez bojazni da će se odlijepiti. Međutim, važno je da izbjegavate kontakt s vodom u 12 do 24 sata nakon ugradnje, kako bi se ljepilo kompletno posušilo. Iz istog razloga ne preporučuje se predug boravak u saunama.
Koja sredstva za skidanje šminke smijem koristiti? kada skidate šminku, izbjegavajte preparate koji sadrže aldehide, propilen glikol i sredstva na bazi uree, obzirom da otapaju ljepilo. I zaboravite na uvijač za trepavice i maskaru!

Oštećuju li ekstenzije prirodne trepavice? Ovo je zapravo najveći mit koji prati tretman ugradnje ekstenzija trepavica jer često ćemo čuti žene kako govore „ne želim ugraditi ekstenzije jer će moje prirodne trepavice poslije biti još kraće i rjeđe“. Ovo nije istina. Ako je postupak ugradnje ekstenzija napravljen  kvalitetno i profesionalno, ne morate se bojati nikakvih loših posljedica niti po zdravlje vaših očiju niti po zdravlje i kvalitetu vaših prirodnih trepavica

ODMAH nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 3 dana ranije na: 099 522 9205 uz KOD i ID kupona.