Last minute doček Nove godine u Hotelu Lipa u Postirama na otoku Braču! 3 dana/2 noćenja u sobama sa pogledom na more i doručkom, 2h sauna po senzacionalnoj cijeni za dvoje 935 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel sa 4* nalazi se u centru Postira na svega nekoliko koraka od mora! Djeca do 4 godine u krevetu sa roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za period 30.12.16.-01.01.17.!

Ponuda uključuje: Last minute doček Nove godine za dvoje u Hotelu Lipa, Postira na otoku Braču!


Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja u dvokrevetnim sobama sa pogledom na more i doručkom za dvoje, upotreba sauna 2 h po senzacionalnoj cijeni od 935 kn!   

Mogućnost nadoplate za svečanu Novogodišnju večeru u hotelu 350 kn/ osobi.

Mogućnost nadoplate za masažu koju rade fizioterapeuti u hotelu.

     

CHECK IN: 14:00, CHECK OUT: 10:00


Nadoplate za djecu: 

do 4 godine u krevetu sa roditeljima GRATIS, 4-12 godina nadoplata 10 eura, 12-16 godina 15 eura, treća osoba 20 eura. 

Program svečanog dočeka Nove godine: 

svečana silvestarska večera uz bogatu ponudu domaćih specijaliteta, 

zabava uz živu muziku, 

ponoćni valcer uz pjenušac, 

novogodišnja sarma i odojak.


Pozivamo Vas u novi hotel Lipa u Postirima na otoku Braču.

Hotel ima 4 zvjezdice i nalazi se u centru Postira na svega nekoliko koraka od mora.

Našim gostima nudimo:

20 prostranih dvokrevetnih i trokrevetnih soba od kojih je svaka s pogledom na more, 

kupaonicom, 

satelitskim TV prijemnikom, 

mini barom, 

fenom i sefom.

8 hotelskih apartmana s pogledom na more, 

dnevnim boravkom sa rasklopivim ležajem, 

kupaonicom, 

satelitskim TV prijemnikom, 

mini barom, 

fenom i 

sefom.

Hotel je klimatiziran.


Osvježiti se možete i uz piće, u aperitiv baru Lipa ili kupanjem u otvorenom bazenu sa slatkom vodom.


Odmor i opuštanje potražite u salonu za masažu našeg Wellness centra.

U restoranu i na grill terasi hotela Lipa, u živopisnom ambijentu postirske rive, nudimo Vam jela internacionalne kuhinje i domaće specijalitete ekološke proizvodnje uz izbor kvalitetnih i vrhunskih vina.


Za goste hotela predviđen je parking prostor.


Postira, Brač


Postira su maleno mjesto smješteno na sjevernoj strani otoka Brača, između Splitske i Pučišća. Postira se pod imenom Postirna (od lat. pastura - pašnjak) prvi put spominje 1347. Među kamenimm kućama nekadašnjih bračkih veleposjednika u luci, ističe se kaštel Lazarić, renesansnog zabata, proviđen humanističkim citatima religioznog sadržaja. U Postirima se rodio veliki hrvatski pjesnik Vladimir Nazor (1876. – 1949.).


„Rodih se u gradiću na žalu morskog kanala. Pred njim more sa jedrenjacima koji prolaze a da – ponajviše – i ne ulaze u pristanište; s one strane vode daleko ljubičasto kopno, s dugom gorskom kosom; za gradićem krševit kraj našaran zelenilom vinograda i maslinika...“ – Vladimir Nazor, 1926.

Otok Brač - Postira 

Iz Postira su rodom i Pavao Gospodnetić, kipar koji je radio na veličanstvenoj šibenskoj katedrali 1600-ih godina; Nikola Lazanić, kipar u Rimu, Dubrovniku i samom Braču, te pjesnik Ivan Ivanišević.


Župna crkva sv. Ivana Krstitelja 


Lokalitet Mirje - ranokršćanski samostanski sklop s klaustrom, izvorno posvećen Sv. Stjepanu, s trijemom – osmatračnicom nad kanalom uz otok. 


Turistička ponuda Postira zasnovana na smještaju u hotelima, pansionima i apartmanima namijenjena je prvenstveno mirnom obiteljskom odmoru. Ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju su tereni za košarku, tenis i boćanje. 


Na širem se području mjesta nalazi više manjih uvala s šljunčanim i stjenovitim plažama okruženima borovim šumom. 

Uz organizirane izlete u okolicu, razonodu tijekom ljeta pružaju i manifestacije u okviru tradicionalnog kulturnog ljeta kada se organiziraju i pučke fešte obilježavane već desetljećima na stari autentičan način. 


Tradicionalna kulturno-zabavna manifestacija Postirsko ljeto obuhvaća i svetkovine sv. Ivana Krstitelja, zaštitnika župe (24. lipnja), Gospe Karmelske (16. srpnja) i Velike Gospe (15. kolovoza).


Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na tel.: 385 (0) 21 599 430 ili na mail: ture@optinet.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.