Najbolji lijek je prevencija! UZV i pregled dojki ili štitnjače u u Privatnoj ordinaciji dr. Đurića u centru ZAGREBA uz čak do 57% popusta i već od 179 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okruženi smo raznim informacijama koje pokazuju potrebu redovitih pregleda i ranog otkrivanja raznih bolesti! Eventualne zloćudne bolesti u samom začetku i bilo kakve zdravstvene sumnje otkrijte na vrijeme zahvaljujući Ordinaciji dr. Đurića i njihovoj ponudi uz do 57% popusta!

U mjesecu borbe protiv raka dojke pokrenute su mnoge aktivnosti kako bi se ta zloćudna bolest otkrila na vrijeme! Crno Jaje u suradnji s doktorom Đurićem Vas poziva da uz veliku uštedu napravite ultrazvuk dojki, ili ultrazvuk štitnjače, te da prekontrolirate svoje zdravlje!   

Ponuda uključuje: Izbor između dvije opcije u Ordinaciji dr. Predrag Đurić, u Zagrebu.

Opcija 1: UZV i pregled štitnjače za samo 179 kn.
Opcija 2: UZV i pregled dojke za samo 199 kn.

Ponuda se odnosi samo za žene.

Ordinacija je nalazi u centru Zagreba, u Draškovićevoj ulici!

U mjesecu borbe protiv raka dojke pozivamo Vas da napravite kontrolni pregled u Ordinaciji dr. Đurića i da izbjegnete beskonačno čekanje i gužve u bolnicama. Zdravlje je najbitnije, a o važnosti ovih pregleda govori crna statistika u koju smo sve više upućeni preko medija. 


ULTRAZVUK DOJKE 

Vrlo je važno da liječnik koji izvodi pretragu pregleda sve dijelove dojki više puta i pazušne jame. Preporučuje se pregledati i jame iznad ključnih kostiju i učiniti manualni pregled dojki. Takvim pregledom vrlo je vjerojatno da će radiolog uspjeti identificirati sumnjivu promjenu na dojci, uglavnom ako je veća od 5 mm. 

ULTRAZVUK ŠTITNJAČE 

UZV pregledom se može prepoznati da li je štitnjača zdrava ili bolesna tj. postoje li hormonalni disbalans ili čvoraste promjene.

Osnovni simptomi bolesti štitnjače su umor, jutarnja pospanost, dobivanje ili gubitak na tjelesnoj težini uz uredan ili smanjen apetit, usporen ili ubrzan rad srca, opadanje kose, suhoća kože, slabljenje spolne aktivnosti,..

Iznimno je važno na vrijeme prepoznati da li je štitnjača zdrava ili ne, kako bi na vrijeme mogli početi uzimati propisanu terapiju.

 

Potrebna je najava i rezervacija termina minimalno 3 dana unaprijed na broj tel: 01/4813 700, uz KOD i ID kupona po primitku.