[SLOVENIJA] Dođite u Terme Lendava i uživajte u Hotelu Lipa*** uz 2 Polupansiona za 2 osobe, 1x kava ili čaj po osobi, 1x parcijalna masaža u trajanju 10 min., kupanju, saunama, sve za 1104 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Termama koje su jedinstvene po svojoj ljekovitoj parafinskoj vodi, u Hotelu Lipa*** uz cjelodnevni bazen i mogućnost noćnog kupanja, živu glazbu...

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi u hotelu Lipa ***, 

neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi; 

mogućnost cjelodnevnog kupanja na dan odlaska; 

1 x ulazak u hotelski svijet sauna (10 - 14 h); 

noćno kupanje petkom i subotom; 

korištenje ogrtača; 

večer uz živu glazbu utorkom i petkom; 

animacijski program; 

besplatno parkirno mjesto; 

1 x kava ili čaj po osobi; 

1 x parcijalna masaža u trajanju 10 minuta.

Posebnost Terma Lendava je njihova termalna parafinska voda kakve nema nigdje drugdje u Europi. Gosti hotela njezine učinke mogu isprobati u bazenima ili uz zdravstvene i wellness usluge te kozmetiku na njezinoj osnovi.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina: +386 2 577 44 00 ili e-mail: info@terme-lendava.si, uz KOD kupona po primitku.

Usred vinorodnih brežuljaka s vrhunskim vinima koja predstavljaju dio kulinarske ponude nalaze se Terme Lendava. Njihova je posebnost jedinstvena parafinska termalna voda koja ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava, a terme imaju tradiciju olakšavanja reumatskih oboljenja, zato su omiljene među starijim posjetiteljima. I zbog termalne vode i zbog obilja mogućnosti aktivnog odmora, terme često posjećuju rekreativni i profesionalni sportaši. Zdrav duh u zdravom tijelu moto je terma koji slijede i zaposlenici i gosti.

Hotel Lipa

Hotel Lipa srednje je veliki hotel s 120 soba i poslovično gostoljubivim i ljubaznim osobljem. Osobni odnos osoblja stvara opušteno ozračje za odmor s obitelji ili udvoje. Lipa je i hotel pogodan za bicikliste i pješake, a u njegovoj okolici uživat će i rekreativni iskusniji biciklisti. 

Lendavske toplice s parafinskom termomineralnom vodom

Lendavske toplice poznate su po parafinskoj mineralnoj vodi, koja znatno dopunjuje bogatu ponudu vodenog parka. Lendavska termalna voda ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava. Kupanje u njoj omiljeno je među starijima i sportašima koji aktivnost na otvorenom završavaju u zagrljaju te jedinstvene parafinske vode. Kupalište Terma Lendava čini više bazena, 50-metarski olimpijski bazen s običnom, a većina ostalih s termalnom vodom. Kupanje je moguće u vanjskim ili unutarnjim bazenima.