Crno Jaje i Top Tours vode Vas na VALENTINOVO U PRAGU!!! 3 dana uz prijevoz autobusom 10.-12.02.17., 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Pragu, razgled Praga, licenciranog pratitelja...za 689 kn/osobi!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 10.-12.02.2017.! Polazak u 00.30 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506)! GARANTIRANO!!!

Ponuda uključuje: Top tours - VALENTINOVO: PRAG 3 dana - 10.02.2017. za samo 689 kn! GARANTIRANO!!!


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb – Prag

Polazak u 00.30 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506). Vožnja modernim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. Očekivano vrijeme dolaska u Prag u prijepodnevnim satima. Po dolasku u Prag, panoramski razgled grada autobusom, i šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Preporučujemo posjet nekom od brojnih muzeja, posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom četvrti. Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na romantičnu vožnju brodom po Vltavi (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.


2.dan: Prag

Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hradčani, jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme) – Mala strana, barokna četvrt s pitoresknim kućama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeći Karlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće… Slobodno vrijeme za uživanje u čarima „Zlatnog grada“ u romantičnom ugođaju. Navečer predlažemo odlazak u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.


3.dan: Prag – Krumlov – Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


Cijena aranžmana uključuje:

 prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu

 smještaj u hotelu 3*** u Pragu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom (hotel u zoni javnog gradskog prijevoza)

 poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jeziku

 sve razglede prema programu

 organizaciju i realizaciju putovanja

 licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja

 osiguranje jamčevine


Doplata – fakultativno (po želji):

 vožnja Vltavom – 90 kn po osobi

 večera u nacionalnoj pivnici – 150 kn po osobi


*** Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 20 prijavljenih osoba.

Informativne cijene ulaznica: Krumlov – 12 €