Praznici u Bihaću! Uživajte u blizini NP Plitvička jezera i NP Una u Hotelu Irish 3* uz 1 ili 2 noćenja sa doručkom i ostalim pogodnostima za dvoje već od 279 kn! Kupon do 28.02.'17.!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U hotelu Irish*** uživati ćete u bosanskoj kahvi i domaćem rahatlokumom u znak dobrodošlice...te vikendom glazba UŽIVO uz popularan bihaćki bend u Irish Shamrock Pubu...Djeca do 12.godina GRATIS!!! Doček je organiziran u kafićima i u Shamrock pubu, te u clubu Adi 10!!!

Hotel Irish udaljen je 8 minuta lagane šetnje od samog centra grada, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća, gdje su se sastajale prve ljubavi i sklapala velika prijateljstva!

Hotel Irish udaljen je 8 minuta lagane šetnje od samog centra grada, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća, gdje su se sastajale prve ljubavi i sklapala velika prijateljstva!

Dobro nam došli u Irish hotel i u Bihać, šarmantni mali grad smješten na obalama rijeke Une između Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ” Plitvička Jezera”. 


Ponuda uključuje: IRISH Hotel, Bihać - odabir između 1 ili 2 noćenja sa doručkom za dvoje u hotelu.


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1:  2 noćenja s doručkom (za dvije osobe), bosanska kahva i domaći rahatlokum kao znak dobrodošlice, besplatan parking, besplatan WI-FI...

Opcija 2: 1 noćenje s doručkom (za dvije osobe), bosanska kahva i domaći rahatlokum kao znak dobrodošlice, besplatan parking, besplatan WI-FI...


Doček je organiziran u kafićima i u Shamrock pubu, te u clubu Adi 10!!!

Cijena ulaznice u Shamrock Pubu je 20 KM po osobi (76 kn), u cijenu je uključena hrana. Muzika je uživo.

U ADI clubu 10 je cijena ulaza 5 KM (20 kn), a glazba elektronska - bit će više DJ-eva.

Vikendom Vas očekuje i večernja zabava uz glazbu uživo s najboljim Bihaćkim bendom, u našem Irish Shamrock Pubu koji se nalazi u sklopu hotela uz likere po promo cijeni od 7 kn, točena piva po 8kn, te na sve koktele još 50% popusta.

Sve sobe su ukusno uređene i klimatizirane sa luksuzno uređenim kupatilom, mini barom, LCD TVom i besplatnim bežičnim internetom.

Irish hotel pruža odličnu uslugu u vrhunsko uređenom prostoru, za sve goste, koji uz pristupačne cijene žele otkriti naše gostoprimstvo i ljepote ovoga kraja.

Bihać

Bihać je grad i središte istoimene općine u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine te glavni grad Unsko-sanskog kantona. Šarmantan je to mali gradić na obali rijeke Une u neposrednoj blizini Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ”Plitvička Jezera”. 

Osim prirodnih ljepota nudi Vam i odličan noćni život u kafićima i klubovima koji su otvoreni do ranih jutarnjih sati.

Za korištenje navedenog kupona obavezna najava minimalno 3 dana ranije na broj telefona 00387-37-224-060 ili e-mail: hotelirishbihac@gmail.com   S najavom, poslati i kôd i id kupona!