Do vitkog tijela uz 25 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela! Uz čak 78% popusta u Varaždinu riješite se masnih naslaga na kritičnim područjima!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kritične zone dovedite u red! Ponuda uključuje: 5 ultrazvučnih kavitacija, 5 Limfnih drenaža, 5 tretmana u termo kupoli, 5 SlimLine sauna, 5 LPG lipomasaža, UZ 78% POPUSTA!

Kavitacija

Kavitacija omogućava precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga, bez dugotrajnog oporavka, oblikovanje trbuha, stražnjice, bedra, bokova, koljena, gornjega dijela ruku.


Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Slim line sauna

SlimLine kapsula ima predprogramirane programe za jednostavne terapije za cjeloviti gubitak tjelesne težine (programi mogu biti tako osmišljeni da omogućavaju različite učinke, tj. za mali, srednji ili znatni gubitak tjelesne težine).

Što su SlimLineTM tehnologije za ubrzavanje metabolizma i gubitak tjelesne težine?

SlimLine kapsula predstavlja prvi sustav kapsule s medicinskim učinkom, koji omogućava gubitak tjelesne težine zahvaljujući integriranim sinergističkim tehnologijama: termalnom konvekcijom/ bliskim infracrvenim toplinskim zračenjem, terapijom intenzivnim LED diodama od 30W i 99-postotnim čistim kisikom.


LPG tretmani 


su metoda bez kirurškog zahvata možete odstraniti masno tkivo otporno na dijete i vježbanje. Već nakon 6 tretmana rezultati na Vašem tijelu bit će vidljivi – smanjenje celulita , eliminacija masnog tkiva, oblikovanje , zatezanje ovješene kože , vraćanje elastičnosti kože … LPG tretmani su neinvazivni i potpuno bezbolni, njihovi rezultati znanstveno su dokazani, a pružaju i izniman osjećaj relaksacije te pomažu u borbi protiv stresa. 

Lipomassage LPG tretmani za žene: – želite anticelulitne tretmane – ne možete se riješiti masnih nakupina na pojedinim dijelovima tijela iako se hranite pravilno i bavite fizičkom aktivnošću – želite oblikovati tijelo i zategnuti kožu – želite vratiti tijelo u formu nakon trudnoće – u menopauzi ste i ne želite da hormonalne promjene utječu negativno na izgled vašeg tijela (nakupine masnoće na trbuhu, struku, nadlakticama…) 

Čitajte više na:artevita.hr http://artevita.hr/lpg-tretmani/


 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br.tel: 095 507 0979, uz KOD i ID kupona po primitku!