PodržimoNaše

[SPLIT] Hotel San Antonio****- noćenje s doručkom i večerom u classic sobi depadanse ili de luxe sobi s pogledom na more i hidromasažnom kadom i korištenje saune, sve za 2 osobe već od 489 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen odmor u luksuznom Hotelu San Antonio****, nadomak Splita u Podstrani! Uživajte u ugodnom smještaju, vrhunskim delicijama, blagoj i sunčanoj zimi te pogledu na more i korištenju saune!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u classic sobi depandanse hotela San Antonio + doručak i večera za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u de luxe sobi u glavnoj zgradi hotela San Antonio s direktnim pogledom na more i hidromasažnom kadom + doručak i večera za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatno korištenje  saune, besplatan parking, besplatan WIFI internet.

Nudimo Vam prostrane de luxe sobe (sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama), koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split.

Za ovu ponudu broj soba je ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Uživajte u blagodatima saune.

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom.

Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.


Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.