GreenTravel - VALENTINOVO U GRAZU I TVORNICA BIO ČOKOLADE ZOTTER! Jednodnevni izlet 11.02.2017. uz prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja... za samo 145 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Zagreba – Zagrebački Velesajam u 8:00 sati! Moguć polazak iz Sv. I. Zeline u 7:00 sati (glavni gradski trg)! Kupon vrijedi za 11.02.17. za 1 osobu!

Ponuda uključuje: VALENTINOVO U GRAZU I TVORNICA BIO ČOKOLADE ZOTTER za samo 145 kn!


Datum polaska: 11.02.2017.


VALENTINOVO U GRAZU I TVORNICA BIO ČOKOLADE ZOTTER

Datum polaska: 11.02.2017.


Program putovanja:

Polazak iz Zagreba –  Zagrebački Velesajam u 8:00 sati. Moguć polazak iz Sv. I. Zeline u 7:00 sati (glavni gradski trg). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Graza. Dolazak do centra Graza oko 11:00 sati, parkiranje kod Opere. Šetnja do glavnog gradskog trga uz pratitelja putovanja. Vidjet ćemo: Grazer Landhaus - zgrada parlamenta, jedan od najvažnijih primjeraka renesansne arhitekture u Austriji, Rathaus-gradska vijećnica,  Hauptplatz - glavni gradski trg, Schloßberg - nalazi se na uzvisini usred grada i pruža jedinstveni panoramski pogled na Graz. Na vrhu se  nalazi Uhrturm - simbol Graza, toranj iz 13.stoljeća. Do vrha Schloßberga može se doći pješice - stepenicama, liftom (1.40€) ili uspinjačom (2.20€)

Slobodno vrijeme u gradu za uživanje, kavu i shopping. 

. U 14:00 sati odlazak u Riegersburg gdje se nalazi tvornica čokolade Zotter.

Zotter je austrijski brand čuvenih organskih čokolada koji u sebi krije prekrasnu priču o osobi koja strastveno voli čokoladu. Josef Zotter svoju je viziju pretvorio u uspješan posao. Čokolade se izrađuju ručno, isključivo od organskih i striktno fair trade sastojaka! 

U tvornici čokolade Zotter posjetitelji mogu vidjeti cijeli proizvodni proces koji je doista zanimljiv. Pojašnjava se svaka faza proizvodnje, a posjetitelji mogu posjetiti nekoliko kreativnih degustacijskih stanica. Proizvođač želi pružiti posjetiteljima sliku o kompleksnoj proizvodnji kako bi se u njima razvila zahvalnost prema hrani.

Posjet tvornici čokolade započinje kratkim filmom o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a nakon filma svaki posjetitelj dobiva keramičku žlicu za degustaciju čokoladnih smjesa i do kraja posjete uživa u više od 100 vrsta čokolade!!! 

Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica u kojoj se prodaju sve čokolade koje ste prethodno imali priliku degustirati.

U sklopu tvornice je zoološki vrt i na 27 hektara nalaze se mnoge životinjske vrste, riječ je o energetski samoodrživom gospodarstvu sa zatvorenim ekološkim ciklusom.

Razgled tvornice traje oko 2,5 sata. 

Cijena obilaska tvornice čokolade: odrasli 15,40 EUR, djeca (11-17g) 12,40 EUR, djeca (6-10g) 9,40 EUR, djeca (4-5g) 4,40 EUR, djeca do 3g besplatno. 

Povratak u Zagreb u večernjim satima.


Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom

pratitelja putovanja

troškove organizacije putovanja


Cijena ne uključuje:

sadržaje i ulaznice koje se fakultativno plaćaju

paket putnog osiguranja