Skijanje u Sloveniji! Odmorite 3 ili 4 dana na Rogli uz smještaj u pansionu Smogavc 3* na bazi polupansiona, ski karte, saunu, igraonica, fitness...za 2 osobe uz 45% popusta! Kuponi se mogu spajati!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U blizini hotela nalaze se široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja, brojne biciklističke i pješačke staze, planina, vodopad Šumik, Lovrenško jezero, lječilište Rogla te kulturna baština(kartuzijanski samostan, etnološki muzej Skomar kuća, Ošlakova kovačnica, ....), ali i gostoljubivi ljudi te ukusna hrana.

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (doručak i večera) u sobi 3* + piće dobrodošlice + 2 dnevne ski karte + 1 noćna ski karta + 1 ulaz u saunu + 5 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej) + neograničena upotreba fitness-a na otvorenom u restoranu Smogavc + besplatno iznajmljivanje ping pong stola + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana, 3 polupansiona (doručak i večera) u sobi 3* + piće dobrodošlice + 3 dnevne ski karte + 2 noćna ski karte + 1 ulaz u saunu + 10 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej) + neograničena upotreba fitness-a na otvorenom u restoranu Smogavc + besplatno iznajmljivanje ping pong stola + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

Dodatna pogodnost: 30 % popusta na cjelodnevno kupanje u Termama Zreče!

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na+386 3 757 35 50. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@smogavc.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

U restoranu Smogavc poslužuju se ukusni specijaliteti kao što su juha od gljiva, valjane knedle sa svježim sirom te druga lokalna i sezonska jela. 

Dostupna su i vegetarijanska jela, a uz svako jelo možete odabrati odgovarajuće vino iz raznolike ponude. 

Pansion ima 2 prostrane terase i ugodnu gostionicu. 

U podrumu se možete okušati u pikadu, stolnom nogometu i drugim zabavnim igrama.


Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zrečeizleta i uživanja u prirodnoj i kulturno-povijesnoj baštini regije.

Također na raspolaganju Vam je i mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni!

Rogla je planina, naselje i ljetovalište u mjestu Zreče, na Pohorju (slovenski: Zreško Pohorje), u sjeveroistočnoj Sloveniji. 

Turizam u Zreču prvi se put pojavio prije Drugog svjetskog rata. Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanje, toplice i agroturizam. 

Jeste li znali?

Rogla, jedan od skijaških centara u Sloveniji s najboljim snježnim uvjetima i najduže skijaške sezone! Ima 13 padina dostupnih za sve razine skijaša zimi!