VALENTINOVO U SARAJEVU! 2 dana autobusom od 11.2.-12.2.2017., noćenja s doručkom u hotelu 3/4*, stručni vodič tijekom putovanja, razgledi prema programu, za 480kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite iznenađujuće živ noćni životu i osjetite njegovu opuštajuću atmosferu… Njegova blagost i gostoprimstvo razoružat će Vas! Postoji nešto neodoljivo u Sarajevu, što će Vas možda natjerati da ostanete duže nego što ste planirali ili da se zasigurno ponovno vratite!

Program: 

1. dan ZAGREB – SARAJEVO

Polazak iz Zagreba u 5:00 sati sa Autobusnog kolodvora (turistički peroni 502-506). Vožnja turističkim autobusom u pravcu Slavonije i graničnog prijelaza Slavonski Brod. Uz bosanska jutrenja ulazi se u pitome i valovite krajeve Bosanske Posavine. Svaki pogled na bilo koju stranu plijeni svojom ljepotom. Dobojska kotlina poput glasnika najavljuje gorske pejzaže i kotline kojima se putuje do Sarajeva. Srednjovjekovni gradovi na tom putu plijene svojom gordošću poput krune kojom su okrunili stjenovite uzvisine i nijemo svjedoče o burnoj prošlosti bosanskih prostora. Dolazak u SARAJEVO planiran je oko podneva. Nakon smještaja u hotel slijedi odlazak na Baščaršiju, ručak u nekoj od brojnih aščinica, a nakon toga razgled grada. Sarajevo je spoj Istanbula i Beča, mjesto susreta kultura - Istoka i Zapada. Po razgledu grada planiran je odlazak u glasovitu sarajevsku pivnicu te slobodno vrijeme i priprema za romantičnu večeru u nekom od brojnih restorana, a predlažemo neki od restorana na obalama opjevane rijeke Miljacke. Nakon romantične sarajevske noći slijedi odlazak u hotel i noćenje.


2. dan SARAJEVO – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela, te odlazak na VRELO BOSNE, park prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlija gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi. Povratak u centar grada te odlazak na vidikovac AVAZOV TORANJ, najvišu zgradu u Sarajevu i spektakularan pogled na grad iz ptičje perspektive. Nastavak razgleda grada: MOSTOVI SARAJEVA – SARAJEVSKA ČARŠIJA – BAŠČARŠIJA – GAZI HUSREV - BEGOVA ĐAMIJA – CAREVA DŽAMIJA – BIBLIOTEKA I KONAK – KATOLIČKA KATEDRALA – PRAVOSLAVNA KATEDRALA – LATINSKA ĆUPRIJA,… slobodno vrijeme za vlastite programe, shopping na BAŠČARŠIJI, šetnju uz Miljacku te uživanje uz pravu bosansku kavu… slobodno do povratka. U dogovoreno vrijeme polazak za Zagreb. Dolazak se očekuje u večernjim satima


CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz udobnim turističkim autobusom, 
- 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*/4* u Sarajevu,
- stručnog vodiča tijekom putovanja,
- sve razglede prema programu,
- troškove organizacije i realizacije aranžmana.


CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedeni kao uključeni, putno zdravstveno osiguranje, boravišna pristojba po osobi po danu 1,30 € (naplaćuje se na licu mjesta) ,fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.


FAKULTATIVNE DOPLATE:
Večera u poznatom Sarajevskom restoranu sa tamburaškim orkestrom – 16 € po osobi Predjelo (uštipci,bosanski sudzuk,suho meso sirevi,kajmak)
Glavno jelo (Bosanski roštilj, čevapi,sudzukice,piletina)
Prilog (pekarski krompir,riža i povrće)
Salata (sezonska miješana)
Desert