EKSKLUZIVNO!!! Posjetite novootvoreni, luksuzni HOTEL HILLS 5*u Sarajevu! 2 noćenja s doručkom, ulaz u Termalnu Rivijeru i igraonicu Kinderland, kolač, sve za 2 osobe i samo 1039 kn!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PO PRVI PUT NA CRNOM JAJU!!! Najekskluzivniji smještaj u Sarajevu i to u novootvorenom hotelu Hills 5*!!! Sami naziv hotela Hills, govori o nevjerojatnom luksuzu i udobnosti koju trebate vidjeti! Sadržaji hotela, kao što je igraonica za djecu u dosad neviđenim razmjerima u tom dijelu regije, lokacija sa svojim zelenilom i uređenost hotela oborit će Vas s nogu! Garantirano hotel koji će ispuniti SVE Vaše želje u potpunosti!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

3 dana uz 2 noćenja s doručkom u deluxe sobi,

kolač dobrodošlice,

ulaznica za Termalnu Rivijeru Ilidža,

ulaznica za najveću igraonicu u regiji - Kinderland za djecu,

besplatan parking.


Najveća igraonica za djecu na tom dijelu regije!!!

Kupon vrijedi do čak 01.03.2017.!!!


Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je novi hotel od pet zvjezdica koji se nalazi  na atraktivnoj lokaciji u centru Sarajeva u zelenoj oazi i 2 kilometara od međunarodne zračne luke Sarajevo.

Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je dio Mrkulić grupe, najveće hotelske grupacije u Bosni i Hercegovini, vlasnika hotela Hollywood Sarajevo 4 *, i Termalne Rivijere Hollywood.


Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo sadrži:

- 260 udobnih, sofisticiranih soba i apartmana s prostranim balkonima i odabranim detaljima
- višenamjenski kongresni centar s modernom tehnologijom
- Thermal Spa, unutarnje i vanjske bazene
- adrenalinski park za djecu i odrasle na impresivnih 2200 m2
- svadbene dvorane
- nekoliko restorana s međunarodnom i nacionalnom kuhinjom 
- atraktivni restoran i lounge bar koji se nalazi na vrhu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na "zelenu" okolinu hotela
- premium smještaj
- profesionalnu uslugu s daškom osobnosti


TERMALNA RIVIJERA

Termalna Rivijera Ilidža smještena je u samom srcu Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Predstavlja najveći termalni bazenski kompleks u ovom dijelu Europe. Svojim posjetiteljima nudi sve što je potrebno za opuštanje i aktivan odmor.



U sklopu Termalne Rivijere nalazi se i caffe-restoran na otvorenom bazenu gdje gosti mogu uživati ​​u osvježavajućim pićima. Termalne rivijere Ilidža i njegov unutarnji bazen, radi 365 dana u godini, dok je vanjski bazen radi samo tijekom ljetne sezone.

Osim bazena Termalne Rivijere ovdje ćete pronaći i  najveće zatvoreno igralište Kinderland za djecu, koje se prostire na više od 2200 m2. Tu je i ugodan ambijent za roditelje u restoranu koji se nalazi uz Kinderland igralište.


Spasite princezu od strašnih gusara i bengalskih tigrova, osvojite vrh Vezuva, spustite se toboganom u bazen s kuglicama, skačite na velikom trampolinu, jedrite s gusarskim brodom, vozite električne automobile, i još mnogo, mnogo više.

Preporučamo odlazak u restoran Kolobara Han na vrhunska i orginalna jela u centru Sarajeva! Ponudu pogledajte ovdje.


Više o Ilidži

Ilidža kao specifično definirani prostor za život ljudi je oduvijek bila ekološko utočište, turističko sastajalište, sportsko i rekreacijsko okupljalište. Ilidža je sredina u kojoj je već odavno još od rimskog perioda preko otomanskog (koji je ovom prostoru dao pravo ime i valorizirao njegov potencijal; od korijena riječi "iladž" – što znači "lijek") do austro-ugarskog perioda razvijena tradicija zdravstvenog turizma, tradicija liječenja prirodnom, termalnom vodom. 

Ilidža je mjesto koje pruža modernom čovjeku sve što mu je potrebno: netaknuta okolina, veliki broj aleja za šetanje i vožnju kočijama, biciklom; blizina gradskog, ekonomskog, i kulturnog centra Sarajeva.

Prije kupnje kupona Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na e-mail.Po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hotelhills.ba uz broj kupona po aktivaciji kupona i ID s kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.