Jedini design hotel u regiji s 50 moderno opremljenih soba i apartmana, od kojih većina ima izravan pogled na more poziva Vas da doživite bajnu Opatiju!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi (free upgrade u morsku stranu prema raspoloživosti) + 2 buffet doručka + 2 večere + besplatan W-LAN, boravak petak - nedjelja, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u superior sobi (free upgrade u morsku stranu prema raspoloživosti) + 3 buffet doručka + 3 večere + besplatan W-LAN, boravak preko cijelog tjedna, sve za 2 osobe.

Svjetao, moderan dizajn hotela ogleda se i u staklenom baru u hotelskom predvorju koji čini srce ovog hotela i savršen je za boravak u dobrom društvu u bilo koje doba dana.


I u pojedinačnim sobama nastavlja se jasan i izražajan dizajn, dok obližnji Thalasso Wellness Center našim gostima nudi ekskluzivan ambijent i izvrsnu uslugu.


Nekoliko glavnih odlika Hotela Astoria by OHM Group**** :


Jedini design hotel u regiji s 50 moderno opremljenih soba i apartmana, od kojih većina ima izravan pogled na more, WiFi, izvršna mediteranska kuhinja, sunčana hotelska terasa, smještaj u neposrednoj blizini Obalnog šetališta cara Franje Josipa i Thalasso Wellness Centra, udaljen od Rijeke 18 km, udaljen od zračne luke Krk (RJK) 44 km.


U hotelu se njeguje modernost. 

Dizajn hotela i njegovo uređenje u potpunosti su usklađeni s idealima moderne arhitekture. U svim sobama interijerom dominiraju smeđi i bež tonovi, dok se namještaj oslanja na orijentalne originale.

U skladu sa standardima hotela s četiri zvjezdice, sobe su klimatizirane te opremljene mini-barom, satelitskom TV-om s "flat" ekranom, telefonom s izravnim biranjem, WiFi-em, sefom i međunarodnim utičnicama od 220 V.