Odmor u predivnoj prirodi slovenskog Bohinja! Uživajte u odmoru uz bazen i wellness sadržaje u hotelu, 6-dana skipass za skijalište Vogel, besplatan ski bus od hotela do polazne stanice gondole (3 km). Ponuda vrijedi isključivo za navedene datume: 15-21.01. i 22.-28.01.17.!

Ponuda uključuje: Hotel Eco 4*+ uz 6 polupansiona + skipas 6 dana već od 3085 kn po osobi!

Cijena uključuje:  6 polupansiona u 1/2, 1/3, 1/4 ili 1/5 sobama u hotelu "Eco  4*+ " na Bohinjskom jezeru, polupansion - "švedski stol", , Korištenje zatvorenog bazena i wellness sadržaja u hotelu, 6-dnevni skipass za skijalište Vogel i besplatan ski bus od hotela do polazne stanice gondole ( 3 km).

Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 6 polupansiona sa pićem + skipas 6 dana za odraslu osobu za samo 3085 kn!

Opcija 2) 6 polupansiona sa pićem + skipas 6 dana za dijete od 6 - 15 godina za samo 1419 kn!

Opcija 3) 6 polupansiona sa pićem + skipas 6 dana za dijete do 6 godina za samo 329 kn!

Ponuda vrijedi isključivo za navedene datume: 15-21.01. i 22.-28.01.17.!

Vaučer za hotel i ski pass ćete dobiti mailom, prije čega je potrebno poslati e-mail s kuponom na: zeljka@crnojaje.hr


Luksuzni ekološki hotel s 4 zvjezdice Superior Bohinj nalazi se u rubnom dijelu Nacionalnog parka Triglav, na 6,5 km od jezera Bohinj i 20 km od jezera Bled. Ovaj hotel nudi oazu mira i udobnosti. Gostima su na raspolaganju smještajne jedinice uređene u prirodnim materijalima. Iz jedinica se pruža pogled na Julijske Alpe. U okviru objekta dostupan je besplatni WiFi.


Ovaj nagrađivani prvi ekološki hotel u Sloveniji otvoren je u lipnju 2009. godine. U sklopu hotela Bohinj na raspolaganju je stanica za punjenje električnih i hibridnih automobila. U hotelskom restoranu poslužuju se jela slovenske i međunarodne kuhinje te posebna vegetarijanska i niskokalorična jela pripremljena od domaćih namirnica s ekološkim certifikatom.


Sve sobe sadrže hipoalergijske tepihe te prozore od poda do stropa koje je moguće širom otvoriti. Također uključuju klima-uređaj, podno grijanje, TV ravnog ekrana, minibar, ogrtače i papuče.


Većina hotelskih soba nudi besplatan pristup vodenom parku površine 3500 m², u kojem su na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen, vodeni tobogani i razne vodene atrakcije za djecu. Uz nadoplatu gosti mogu koristiti ekskluzivan wellness i spa centar na najvišem katu ekološkog hotela Bohinj. Ondje su dostupne saune i bazen s panoramskim pogledom.


U zimskim mjesecima moguće je uživati u raznim aktivnostima poput skijanja, klizanja na Bohinjskom jezeru, zimskog pješačenja, planinarenja na skijama, pješačenja na krpljama, zimskog jahanja i brojnih drugih. Na raspolaganju je spremište za skijašku opremu.


U blizini hotela smješten je adrenalinski park, a gosti se također mogu opustiti uz rafting, pješačenje i penjanje. Dostupni su usluga najma bicikla i spremište bicikla. U sklopu objekta na raspolaganju je privatno parkiralište pod nadzorom. Slap Savica udaljen je 10 km. 


Bohinjska Bistrica je odličan izbor za putnike koje zanimaju hrana, šetnja s djecom i vodopadi.


Skijaško odmaralište Vogel nalazi se na 4,5 km, a skijalište Kobla na 5 km. 

Na raspolaganju je usluga prijevoza autobusom do skijališta. 


Ribčev Laz je odličan izbor za putnike koje zanimaju biciklizam, hodanje i opuštanje.

Bohinj je jedan od bisera u svijetu. Ovdje ćete uživati ​​spavanje u svježem planinskom zraku. Hotel je smješten iznad Bohinjskog jezera. Vaša pluća će biti popunjena svježim zrakom. Velike šume oko jezera Bohinj su poput prirodnih zračnih filtera. 


Skijalište Vogel se smjestilo u idiličnom kutku Slovenije, u nacionalnom parku Triglav, ispod istoimenog najvišeg planinskog vrha Slovenije te iznad jezera Bohinj. 


Do Vogela se dolazi gondolom koja kreće s obale Bohinja u mjestu Ukanc. Gondola novija, brza i kapaciteta 80 ljudi, a za nekoliko minuta prebacuje skijaše na nadmorsku visinu od 1.535 m n/m gdje i počinje skijalište. Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se hotel, restoran, caffe bar, ali i ski rent, servis i depo te ski škola. Djeca koja još ne skijaju moći će se zabaviti u vrtiću na snijegu, na početku skijališta.


Nekoliko je restorana i barova s terasama u kojima se skijaši mogu okrijepiti. Nude se standardni specijaliteti, poput gulaša, jote, pizze, raznih štrudli..., a cijene se kreću oko 7 eura za hranu dok bezalkoholna pića i pivo stoje oko 3 eura. Na kraju skijaškog dana u dolini gdje se nalaze i brojne smještajne jedinice, od apartmana i pansiona do hotela, je još bolja gastronomska ponuda. 


Do Vogela se dolazi autocestom iz Ljubljane prema Kranju te skretanjem na običnu cestu za Bled i Bohinjsku Bistricu. Od Rijeke treba prevaliti oko 180 km, a iz Zagreba oko 220 km.