[ZAGREB] Nezaboravni Zimski praznici! 2 dana/1 noćenje sa doručkom ili 3 dana/2 noćenja sa doručkom i kuhanim vinom za 2 osobe u The Movie Hotelu smještenom u širem centru grada već od 279 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaka osoba može kupit neograničen broj kupona za sebe i na poklon, a kupon vrijedi do 27.01.2017! Kuponi se mogu spajati! Uđite u svijet filma i prenoćite u jednoj od soba koje nose nazive poznatih Hollywoodskih glumaca...


Ponuda uključuje: The Movie hotel, Zagreb - 3 dana/ 2 noćenja ili 2 dana /1 noćenja u Zagrebu  sa doručkom i kuhanim vinom u Zagrebu već od 279 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 2 dana /1 noćenje sa doručkom za dvoje i samo 279 kn!

Opcija 2) 3 dana/2 noćenja u Zagrebu sa doručkom i kuhanim vinom u Zagrebu već od 589 kn!


Svaka osoba može kupit neograničen broj kupona za sebe i na poklon.

Po primitku kupona obavezna rezervacija termina na tel: +385-1-600-3600, fax: +385-1-600-3601, ili e-mail: info@themoviehotel.com, uz KOD i ID kupona.

Kupon vrijedi do 18.02.17.

The Movie Hotel

   The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. Sobe The Movie Hotela nose nazive poznatih svjetskih glumaca te su i ukrašene njihovim ekskluzivnim fotografijama.

   U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. Osim puba i restorana našim gostima je na raspolaganju i Texas Steak & Grill House, novotvoreni vrhunski restoran u Western American stilu smješten na glavnoj prometnici u Savskoj 141, (prvi ulaz do The Movie Pub & Restoran).

   U mogućnosti smo organizirati ručkove, domjenke, svadbe, ukupnog kapaciteta do 500 osoba. Hotel posjeduje i vlastito parkiralište. Ispred hotela je tramvajska stanica te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.

Dvokrevetne sobe***

Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskom TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom,tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete. Dostupne su s dva odvojena twin kreveta i stolicama za sjedenje u sobi.

Uđite u svijet filma i prenoćite u jednoj od soba koje nose naziv poznatih svjetskih glumaca: Catherine Z.Jones, Harrison Ford, Al Pacino, John Travolta, Sylvester Stallone, Jack Nicholson, Cameron Diaz, George Clooney, Brad Pitt, Monica Belucci...