NAJSLASNIJA PONUDA DO SADA!!! Izletište Petek i restoran Garfield pozivaju Vas na Čvarkijadu i Kobasičijadu 21.01.2017. uz ručak, cooking show i tamburaše te moguć prijevoz već od 59 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

COOKING SHOW odvijat će se u dvorištu Izletišta Petek - Čvarenje čvaraka i nadjevanje kobasica uz ručak i tamburaše sa početkom u 11:00h! Kupon je iskoristiv do 21.01.2017.!

Ponuda uključuje: Izletište Petek i restoran Garfield - Čvarkijada i kobasičijada 21.01.2017. uz 2 opcije sa prijevozom i bez već od 59 kn!


COOKING SHOW U DVORIŠTU IZLETIŠTA: Čvarenje čvaraka i nadjevanje kobasica uz ručak i tamburaše POČETAK u 11,00h.


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) ručak, cooking show i tamburaši za 59 kn!

Opcija 2) Prijevoz, ručak, cooking show i tamburaši za 89 kn!


Ponuda 1 i 2 uključuju

RUČAK -  švedski stol: Hladetina, Čvarci, Bela kobasa, Prezgušt, Krvavice, češnjovke, restani krumpir, Svinjska jetrica s češnjakom, Kukuruzni žganci s prepečenim špekom, Kiselo zelje s kuhanim kostima i krmenadlima, Pečeni poriluk sa svinsjkim rebricama, Kisela repa s buncekom, Buhtla s pekmezom, Bazlamača – zlevanka.


Opcija 2) ARANŽMAN UKLJUČUJE: 

prijevoz turističkim autobusom prema programu, turističkog pratitelja putovanja, razgledavanja prema programu., Lokalnog turističkog vodiča na destinaciji, večera uz tamburaše na Izletištu Petek, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije, troškove organizacije i pripreme.+ ručak 


ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci i sl.) putno osiguranje, sve što nije navedeno pod aranžman uključuje.


Polazak iz Zagreba u 10,00 h kod Lisinskog ili 10,15 h na parkiralištu kod Lesnine, povratak iz Ivanić Grada oko 19 h. 


ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija uz KOD i ID kupona na: info@petek-tours.hr

Rezervacije za ručak: 099 258 4943.

Sve informacije vezno uz prijevoz na tel: 01 5510 719 ili 01 5510 718

Kupon vrijedi do 21.01.2017.

Radno vrijeme restorana od 12-24 h svaki dan.

 


RESTORAN GARFIELD 

21.01.2016. POČETAK U 11,00h

COOKING SHOW U DVORIŠTU IZLETIŠTA:


ČVARENJE ČVARAKA I NADEVANJE KOBASICA 

ZABAVA UZ TAMBURAŠKI SASTAV


RUČAK -   švedski stol 

Hladetina

Čvarci

Bela kobasa 

Prezvušt

Krvavice, češnjovke, restani krumpir 

Svinjska jetrica s češnjakom

Kukuruzni žganci s prepečenim špekom 

Kiselo zelje s kuhanim kostima i krmenadlima 

Pečeni poriluk sa svinsjkim rebricama

Kisela repa s buncekom 

Buhtla s pekmezom

Bazlamača – zlevanka 



Ivanić – Grad ( Zagrebačka županija ) smjestio se uz rijeku Lonju u Zapadnoj Moslavini, na 103 m nadmorske visine. Iako neki slučajni nalazi upućuju na postojanje rimske civilizacije na ovim prostorima, pa i na život znatno prije, prvi se put Ivanić spominje u zapisima iz 1246.godine. 

U prvoj polovici 14. stoljeća biskup Ladislav de Kobol gradi tvrdi grad, “castrum novum”, a  polovicom  16.stoljeća castrum se pretvara u obrambenu tvrđavu sa bastionima i opkopom, a područje podpada pod nadležnost krajiške vojne obrane. Od tvrđave ništa nije ostalo, a nad njenim bedemima i jarcima, bastionima i palisadama diže se novi dio grada Ivanića. 

Od 17.stoljeća Ivanić se počinje gospodarski i kulturno razvijati i postaje značajno obrtničko središte. 

Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća poznat je kao jedno od naftnih središta bivše države, a danas se ponosi lječilištem „Naftalan“, jednom od samo dvije takve institucije u svijetu.

Izletište Petek se nalazi samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi. Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. 

Pokraj Hotela Sport u Ivanić Gradu nalazi se restoran Garfield s bogatom gastro ponudom. ..a za sve ostalo, tu je Petek Tours koji će Vam po želji organizirati teambuilding, razgled grada i okolice ili jedno putovanje iz Vaših snova.