[ROGAŠKA SLATINA] …SA DODIROM PRIRODE!!! 3 DANA odmora kakav zaslužujete!2 polupansiona u Hotelu Slatina 4*, sauna, bicikli, fitness ili relax uz ručak/večeru...za dvoje po super cijeni!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Slatina je suvremeni lječilišni centar i jedini centar u Sloveniji za gastroenterologiju i metabolizam!!! GRATIS boravak za dijete do 6 godina, koje krevet dijeli sa odraslima! Kupon vrijedi do 15.03.'17. i može se kupiti više te spojiti!

Ponuda uključuje: Hotel Slatina, Rogaška Slatina - 2 polupansiona za dvoje ili romantičan odmor za dvoje.

Hotel je u samom centru!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje i za samo 1070kn!

Cijena za Opciju 1 uključuje: neograničeno kupanje u bazenu sa termalnom mineralnom vodom hotela Slatina ( i na dan odlaska), neograničena uporaba saune (i na dan odlaska), neograničena upotreba bicikala (i na dan odlaska), besplatna upotreba fitness sprava, besplatna upotreba ogrtača za kupanje, gratis wi-fi i parking.


Opcija 2: romantičan relax u hotelu za dvoje i za samo 377kn!

Cijena za Opciju 2 uključuje: 5-satna upotreba sobe + bazen + sauna za dvoje + ručak ili večera


Hotel Slatina, Rogaška Slatina

Objekt s tradicijom i zelenom sadašnjošću.

***zvjezdice visoke kategorije! 62 soba, 127 postelje.

Jedini slovenski lječilišni centar za gastroenterologiju i metabolizam!


Osnovni podaci o hotelu

Arhitektura 19. stoljeća.

Odsjaji prirode koji se zelene u staklu.

Raskoš izbora s karakterom tradicije i suvremenosti!

Veličanstvena prostornost obnovljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te obiteljskog apartmana u starom dijelu hotela.

Svjetlost i toplina jednokrevetnih i dvokrevetnih soba u novom dijelu hotela.

Više od onoga što očekujete: u nadstandardnim sobama.


Opremljenost: klima–uređaj, tuš, WC, TV, internet, telefon, sušilo za kosu, mini bar


Dijetna prehrana

Očekujte pažljivo pripremljena jela od prirodnih sastojaka kontroliranog podrijetla. 

Odavde potječe višestoljetna tradicija zdrave prehrane koju obogaćuju suvremene dijetološke spoznaje. 

Nadaleko poznata šarolika paleta dijetnih menija i jela koja čuvaju zdravlje nastaje u suradnji s liječnicima.

Sve na jednom mjestu:

stalni zdravstveni nadzor, 24 sata dnevno

lječilišni tretman

balneoterapije

fizioterapije u hotelu

specijalizirani zdravstveni programi u hotelu.

Terapeutski centar

U mjestu s priznatom blagotvornom klimom, u hotelu s bazenom s termalnom vodom, pronaći ćete zdravlje u terapeutskom centru, dobro osjećanje u centru za opuštanje. Vaši saveznici su prirodni čimbenici i tvari: mineralna i termalna voda, oblozi od blata i bilja, masaže i terapije. Ako želite, vaš dan može biti pun susreta s ljubaznim ljudima: na predavanjima i radionicama, priredbama, šetnjama i tjelovježbi. 

Povezuje specijalistička medicinska znanja, balneoterapiju, fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu, progresivnu relaksacijsku tehniku po Jacobsonu. 

Gdje se nalazimo

Celje: 33 km 

Maribor: 50 km

Ljubljana: 100 km

Zagreb: 90 km

Gradec: 120 km


Mineralna voda Donat Mg - PRIRODNA TAJNA

Prirodna se tajna otkriva u šuštanju ljekovitih mjehurića slatine Donat Mg, jedne od najbogatijih voda magnezijem na svijetu.

Vrlo visoka koncentracija magnezija i drugih mineralnih tvari, koje su u današnjem životnom ritmu još potrebnije stanicama u tijelu, toj vodi daje takvu snagu liječenja da je medicina već godinama koristi za ublažavanje mnogih zdravstvenih tegoba.


Što to u stvari znači?

Zahvaljujući svom neprocjenjivom sastavu, ljekovita mineralna voda Donat Mg pomaže pri:

liječenju bolesti probavnih organa, jetre, žučovoda, gušterače, živčanog sustava, srca i krvnih žila; 

povoljno djeluje na koncentraciju šećera, kolesterola i na povišen krvni tlak; 

nezamjenjiva je pri otklanjanju zatvora, debljine, žgaravice i prekomjernog izlučivanja želučane kiseline; 

zadovoljava potrebe za magnezijem, koje se povećavaju u stresnim okolnostima, pri intelektualnim i tjelesnim naporima, nakon pretjeranog konzumiranja alkohola i dijeta pri kojima se uzimaju samo određene vrste namirnica.


Donat Mg odlično je sredstvo za sprječavanje osteoporoze, a liječnici ga još posebno preporučuju i osobama sa šećernom bolešću i trudnicama. Bez obzira na to jesmo li više ili manje zdravi, pijenje Donata Mg donosi našem hramu postojanja — našem tijelu val zdravlja i bogate svježine.


Jeste li znali?

Zdravom, odraslom čovjeku dnevno je potrebno od 300 do 500 mg magnezija koji u tijelo unosimo već s 0,3 do 0,4 litre Donata Mg.


Povijest Rogaške Slatine

Jedinstven sastav prirodne mineralne vode Donat Mg i danas je glavni razlog za to da je Rogaška Slatina već stoljećima omiljeno europsko lječilište, specijalizirano za liječenje i ublažavanje kroničnih gastroenteroloških, metaboličkih (šećerna bolest, povišene masnoće u krvi, prekomjerna težina), menadžerskih i psihosomatskih bolesti.

Lječilište Rogaška u prekrasnu harmoniju udružuje jedinstvene prirodne izvore, 400–godišnju tradiciju i sve suvremene medicinske stručne spoznaje te razvija vrhunske programe pod stručnim nadzorom koje s ljubavlju i radošću mogu ponuditi svima nama koji smo svjesni značaja brige za svoje zdravlje, dušu i duh.


Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt…a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!


.... nekad zgrada, koja je izgrađena 1852. godina pod imenom Stanovanjska hiža, 1885.g. je preimenovana u Agram Haus,  a 1918.g. u Zagrebački dom. U svojoj povijesti, najviše od svih objekata promijenila je svoj interijer i svrhu. Većinu vremena služila je kao hotel, ali bila je i ambulanta, brijačnica, Slatinski arhiv, restoran s dijetnom prehranom, kavana, prostor za stanovanje, a svoje prostore u zgradi imala je i lječilišna uprava. Prije izgradnje na tom mjestu srušena je prva punionica mineralne vode.


Hotel Slatina je suvremeni lječilišni centar i jedini centar u Sloveniji za gastroenterologiju i metabolizam!

   

Pod okriljem medicinskih stručnjaka Medical Centra Rogaška nudi i sljedeće:

daljnje liječenje i rehabilitaciju osoba s bolestima probavnog sustava i poremećajima metabolizma, 

centar za opuštanje, 

specijalizirane programe zdravlja, 

odličnu dijetnu kuhinju pod stručnim nadzorom.


Sport i slobodno vrijeme provedite u netaknutoj prirodi ( Pješačenje, biciklizam, planinarenje, boćanje, squosh, tenis), Bazeni sa termo-mineralno vodom, saune, joga, golf, plesne večeri, casino, animacija za djecu i odrasle, izložbe, festivali, koncerti, večernja animacija)

Bez dvojbe, uvjeriti će te se da je kod nas uvijek iznova vrijedno ostaviti dio srca.


Rogaška Slatina

Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt…a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

Rogaška Slatina je u Europi i cijelom svijeta poznata medical-spa destinacija,  koja je bogata kulturnom poviješću i 500 godišnjom tradicijom Turizma i kristala Staklarne Rogaška postala sinonim za zdravlje i relaksaciju.

Izvori prirodne mineralne vode Donat Mg, najbogatije Magnezijom na svijetu i kura pijanja te ljekovite vode pod nadzorom najboljih liječnika.

Od Zagreba nalazimo se tek 45 minuta (90 km)- nije potrebna slovenska vinjeta, granični prijelaz Lupinjak. Mogućnost prijevoza vlakom iz Zagreba do Đurmanca ili busom iz Zagreba do Huma na Sutli. 


DJECA: GRATIS boravak za dijete do 6 godina, koje krevet dijeli sa odraslima, -50% za dijete 6-14 god na dodatnom ležaju.

Obavezna prethodna ( prije kupnje kupona ) rezervacija i provjera željenog termina a nakon kupnje kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail: info@hotel-slatina.com ili telefon: (00386) 03 8184100. Obavezno ponijeti kupon sa sobom pri dolasku u hotel!