[SLOVENIJA] Wellness vikend u Termama Dobrna! Uživajte 3 dana u Depandansi Villa Higiea 4* uz 2 polupansiona za 2 osobe, neograničeno kupanje u ljekovitim bazenima... za samo 999 kn!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u Termama Dobrna gdje ćete se izguštati u neograničenom kupanju u bazenima s ljekovitom termalnom vodom, aerobikom u vodi... Besplatni smještaj (polupansion i neograničen ulaz u bazene) - 2 djece do 12. godina u sobi sa dvoje odraslih osoba! Iskoristivosti kupona do 25.02.2017. osim 10.-12.02.2017. kada vrijedi posebna ponuda za Valentinovo!

Ponuda uključuje: Terme Dobrna - Depandansa Villa Higiea 4*- 3 dana/2 noćenja sa polupansionom (bogat samoposlužni buffet) za dvije osobe i za samo 999 kn!

Cijena uključuje: 

2 x noćenje sa polupansionom (bogat samoposlužni buffet) za dvije osobe, 

3 dana neograničenog kupanja u bazenima sa ljekovitom termalnom vodom,

Najam kupaćeg ogrtača, 

Aerobik u vodi, 

Jutarnja gimnastika pod stručnim vodstvom fizioterapeuta, 

Animacijski program, 

Besplatni parkirni prostor, 

Besplatni wireless internet.

Boravišna pristojba 1,27 €/osobi/dan.

Pogodnosti: Besplatni smještaj (polupansion i neograničen ulaz u bazene) - 2 djece do 12. godina u sobi sa 2 odraslih osoba. Djeca do 4 godina - BESPLATNI SMJEŠTAJ (smještaj i polupansion) u sobi zajedno sa dvoje odraslih osoba. Djeca od 4 do 10 godina starosti, koja upotrebljavaju vlastiti ili dodatni ležaj u sobi za najmanje 1 odraslu osobu – 10,00 €/dan za smještaj, polupansion i neograničen ulaz u bazene. Djeca od 10 do 15 godina, koja upotrebljavaju vlastiti ili dodatni ležaj u sobi sa najmanje jednom odraslom osobom - 15 €/dan za smještaj, polupansion i neograničeno kupanje.

Crno jaje preporuča provjeru slobodnih termina s termama prije kupnje kupona.

ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija unaprijed željenog termina na tel.+386 (0)3 78 08 110 ili e-mail: info@terme-dobrna.si, uz KOD i ID kupona. 


Depandansa Vila Higiea Dobrna ****

Higiea je božica zdravlja – u brizi za zdravlje i dobro raspoloženje. Vila Higiea izgrađena je 1855. godine i unatoč obnovama zadržala je nostalgičnost i dašak bogate tradicije, a udobnost boravka nadopunjuju pogledi na šume i lječilišni park. Tu ćete umiriti misli i obnoviti dobro raspoloženje. Vinski podrum koji se nalazi u donjim prostorima vile za nezaboravne kulinarske doživljaje nudi širok izbor slovenskih vina, lokalne specijalitete i posebne Bachusove gozbe. Vila Higiea udaljena je oko 50 metara od Hotela Vita.


U hotelu se nalazi i sala za vjenčanja koja je službeni prostor UE Celje.


Opremljenost soba: telefon, TV, Wi-Fi, mini bar te kupaonica s tušem i sušilom za kosu. Sobe na prvom katu obnovljene su 2007. godine po principu Feng Shui. U predvorju se možete besplatno služiti računalom s internetom.


Ponuda

Glavna recepcija, restoran, wellness s bazenima, saunama i masažama te medicinski centar nalaze se u obližnjem Hotelu Vita (udaljenost 50 m). U hotelskom restoranu poslužuju vam i sve obroke.

U predvorju se možete besplatno služiti računalom s internetom.

Sala za vjenčanja.

Vinski podrum za zatvorena društva za posebne prilike, za poslovne ručkove, večere ili završetke poslovne godine tvrtki.


Alkalna termalna voda, sa temperaturom kod izvora 35 do 36 °C, sadrži adakventne količine kalcija, magnezija i hidrogenkarbonata, te je glavni zdravstveni faktor u Termama Dobrna!

TERMALNA VODA

Toplo vrelo u Dobrni poznavali su već stari Kelti i Rimljani. 1403. godine voda je prvi put upotrijebljena u zdravstvene svrhe. Od 1542. godine termalna voda u Dobrni vrijedi kao idealno sredstvo za liječenje ginekoloških i uroloških bolesti, reumatskih i reumatizmu sličnih bolesti i povreda sustava za kretanje. 

Ministarstvo za zdravlje Republike Slovenije potvrdilo je termalnu vodu kao prirodno ljekovito sredstvo.

U sklopu termalnog kompleksa nalazi se sportski park s raznolikom ponudom sportskih aktivnosti: igrališta za tenis sa pješčanom podlogom, - kuglana, - kuglana za rusko kuglanje, - vrtni šah, - najam bicikla, - trim staza. 

Dobrna je idealno polazište za bicikliste. Na svoje će doći oni koji vole vožnju u samoći ili brdima, dolinama i livadama kao i oni koji s kacigom na glavi osvajaju asfaltna prostranstva.
Destinacije su gotovo neograničene, od prelijepe Savinjske doline s Mozirskim gajem i Logarskom dolinom do Šmartinskoga jezera i celjskoga staroga grada. Mogućnosti u okolici Terma Dobrna zaista je mnogo.

Ako, pak preferirate šetnje, OVDJE TU možete vidjeti koje rute Vam preporučamo!


           IZLETE u okolici možete vidjeti OVDJE!